satılık tertemiz anakart + işlemci + ram

ofke
09-11-2012, 16:22   |  #1  
ofke avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj

ürünler 1 ay kullanılmış olup rafa kaldırılmıştır sistem değişikliği nedeniyle boşta kaldığı için satıyorum başlıktada belirttiğim gibi tertemiz ve sorunsuzdur

anakart : ASUS F1A75-V EVO

işlemci : Amd A4 X2 3400

ram : Geil Enhance Corsa 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3 XMP Low Voltage Dual Channel Ram

fiyat : 250 tl

Kapalı Hesap (153334)
09-11-2012, 19:22   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

aslinda ben alirim ama suan degil.Benim isimede cok yarar suan ona 250tl veremem.en fazla ona suan 150tl verebilirim.Belki bir ay sonra.(bu aralar bilgisayara ayiracak para yok)

Aslinda alinabilir fiyat.Nerde oturuyon.

Amacim fiyat kirmak degil.Gercekten bu ay durumlar vahim.Baska bir zamanda olsaydi 500tl bile verirdim, ama altini cizeyim, ben bugune kadar kaziklanmadim ve kaziklamadimda, durust biriyimdir.Eger cihazlarda sorun varsa beni bulastirma lutfen, eger sorun yoksa alabilirim.Ama 150tlde senin isine yaramaz sahsen ben sana satmazdim 150tlden.Oyuzden satacaksan isine gelirse alayim.Fakat urunleri taktigimda calismaz, veya sorunluysa benim param kiymetlidir, hem bu dunyada pesini birakmam, hemde oteki dunyada yakana yapisirim.Ona gore bana vermeden once bir sorunu varsa soyle ozelden.

Hayitim boyunca 1 kez 2. el aldim oda islemci ve anakart profilde yaziyor.p4 3.0 ht ve msi neo 2 778pin anakart, pismanmiyim hayir.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (12769) ~ 09 Kasım 2012 19:41
DiamondMines
10-11-2012, 10:48   |  #3  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj

Güzel fiyat heralde 200'e gider en son.

Kapalı Hesap (153334)
10-11-2012, 11:17   |  #4  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: diamondmines  
Güzel fiyat heralde 200'e gider en son.

Formda bu arkadaş bir iki kişi daha var bunlar satış elemanları.Giderler piyasadan alırlar 150tlye getirirler 250tlye satarlar.150 tl ver desem kesinlikle olmaz der.Çünkü kar etmesi gerekli.Önemli çünkü.Dünyayı kurtarıcak 50tl ile.2 paket sigara parası.

Zaten piyasadan toplamaya kalksan ki kimse böyle bir sistem toplamaz benim gibileri hariç en fazla 300tlye toplarsın sıfırını.2.ci elinide 200 250 civarı alırsın.(kesinlikle cevabı şu olacaktır "ben kimseye  zorla bişey satmıyorum")

Belki bana inanmıcaksınız ama benim böyle bir bilgisayarım olsa kesinlikle bütün oyunları açarım.Ama başkasında dual coredan farkı yok lowda oynar.Ama ben gidipte yeni sistem toplamıyorum çünkü oyun zevkim  kalmadı istesem 2000tl ye en kral sistemi ve ps3 + xbox 360 toplarım.Ama ne gerek var.

Usteki ürünleri satan vatandaş beni alıcı değilde satıcı zannediyor.Hani 150 fiyat verdim ya o zannediyor ben ondan alıcam ucuza başkasına satıcam.Öyle bir amacım olsa formda 1000 kişi teklif veriyor en az 10 kişiye atlardım.Ama öyle bişey yok.Sedece bu işlemci anakart hoşuma gitti.Tam aradığım türden.Zaten yenide alsaydım eminim böyle bişey alırdım.Çünkü bana yetiyor.p4 ht 3.0 amd 4350hd 2 gb ddr 2 bir makinem var onda bile çogu oyunu takılmadan yada bf3 gibi takılarak oynamdım.(takılmıyanları oynuyorum modifiye ediyorum)

Hani bu arkdaşın bilgisayarı bana 8 çekirdekli işlemci kadar performans alırım ama ben alırım siz değil.Kalkıp alırsınız sonra oyun çalıştırmaz takılır küfür etmeyin.Ben yaparım diyorum siz yaparsınız demiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=0xvhK_GoA1o

hani benim makinemden sabit 15 fps ile 12fps genelde sabit bir fps sunuyor nfs mostwantedda kesinlike ben üsteki makine gibi bir makine satın alsam 45 fps sabit almazsam ben bu işi bırakırım.full hd videosunu çeksem millet bana diyecektir sende kesin i5 2500k + nvidia 680 vardır.Böyle 45 de sabit fps olmaz diye.Kesin bir hile yapıyorsun derler.Ama ben kimseyi kandırmam.Ama kısa zamanda bu arkadaşım bilgisayarına benziyen bir sistem alıcam bu arkadaş bana satmayacak öyle göründü neyse başka yerlerden bulurum.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (12769) ~ 10 Kasım 2012 11:34
ofke
10-11-2012, 13:34   |  #5  
ofke avatarı
OP Yeni Üye
31 mesaj

sana bedavaya verelim istersen bu ürünleri ben geçen yıl sıfır aldım şimdi boşta kalıdığı için elimden çıkarıyorum utanmadan birde beni satış elemanı olarak lanse etmiş sen ne zaman benim bu forumda satış yaptığımı gördün seninle bir muhabbetimiz alış verişimiz oldumu arkadaşım senin niyetin belli o yüzden gerek yok muhattap olmaya

Kapalı Hesap (153334)
10-11-2012, 13:51   |  #6  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: ofke  
sana bedavaya verelim istersen bu ürünleri ben geçen yıl sıfır aldım şimdi boşta kalıdığı için elimden çıkarıyorum utanmadan birde beni satış elemanı olarak lanse etmiş sen ne zaman benim bu forumda satış yaptığımı gördün seninle bir muhabbetimiz alış verişimiz oldumu arkadaşım senin niyetin belli o yüzden gerek yok muhattap

6 tane konu açmışsın 5'i satılık ürünler hakkında ne düşünmemi bekliyorsun.Ayrıca ben iyi fiyat verdim.150tl bence o makineye ugun fiyat benden başkada alan olmaz alan olursada bedduva eder.Ben o sistemi istememim nedeni düşük hızdaki pcler çok hoşuma gidiyor.Onları modifiye edince sanki külüstür bir mastengi yeniden modifiye edip kullanmak gibi çok çok zevkli.Ben olsam senin yerinde son müsterin olan beni kaçırmazdım.emin ol 1 hafta sonra bana özel mesaj atsan 50tle bile versen almam.Benim huyum budur.Bundan 8 ay önce tivi bu eve üye olucaktım.Telefondaki kadın 60tl gibi bir parayı kutu ve kurulum parası adı altında benden almak istedi.Bende ona 8 yıllık ttnet üyesiyim.Bali bizim gibi üyelerden bu ücretleri talep etmeyin dedim kadın dedi biz bunu yapamayız kusura bakmayıznız.Bende dedim bir daha beni aramayın bedava verseniz almam.Aradan 6 geçti adam aradı tv 1 ay ücresiz deneyin herey bizden yeterki deneyin.Adama dedim beni birdaha aramayın.Dün kadın yine aradı iki ay tvbu ev veya 2 ay tv bu internet bedava üstelik 39.90+2 aylık ücreti ttnet ödüyor.Yani siz sadece kullanıcaksınız dedi.Kadına bu olayı anlatım.Artık beni rahatsız etmememlerini söyledim.

Anlatmak istedigim herşey zamanında güzeldir.Şimdi keyfim ve o bilgisayarına 150tl gibi bir para ayırıyorum eger kefim kaçarsa yemin ederim bedava versen almam.Amaç para değil.Amaç benim hoşuma gidiyor 150tl senin işini görür.Görmezse 150 daha gönderirim söz.Ama yeterki dürüst ol üründe sorun olmasın yoksa gider sıfırınıda alırım maksat işin görülsün.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (12769) ~ 10 Kasım 2012 13:56
ofke
10-11-2012, 14:03   |  #7  
ofke avatarı
OP Yeni Üye
31 mesaj

sen git sıfırı al satılık olan ürün sadece hp bir tane yani ben dürüsttüm ama sen çakalsın

Kapalı Hesap (153334)
10-11-2012, 14:16   |  #8  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: ofke  
sen git sıfırı al satılık olan ürün sadece hp bir tane yani ben dürüsttüm ama sen çakalsı

İyi son sözünü söyledin.Sana hayırlı satışlar.Bu formdada benden daha dürüstünü bulamazsın.İnsanlar kendi huylarını yapılarını başkasınında öyle olduklarını zannederler sende onlardan birisin.Artık bedava versende almam.(ilk lafın - Zaten sana satanda yok )

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (12769) ~ 10 Kasım 2012 14:18