q8400 işlemcimi q9xxx bir işlemciyle takas yapmak istiyorum...
öncelik takas olmakla birlikte işlemcinin tek fiyatı 290 tl dir...
SAtılıktakaslık q8400
q8400 quadcore işlemci:
2.7 ghz 4 çekirdekli 4m önbellek 45nm
İşlemcinin özellikleri
İşlemci 326 tl'dir.:
Recommended Customer Price $163 - $179
İkinci el olmasından kırarsak
En fazla 226 tl verilir.
Bu işlemcinin Ederi 200tl DİR.
Stok fan verirsin vermezsin sana kalmış.
Aslında para olsa alsam HD6950 ile iyi giderr
Bu işlemcinin Ederi 200tl DİR.evet arkadaş haklı satan arkadaş bana kızmasın ama bana kalırsada satarsa ucuza gider neden derseniz 200 tl ye sıfır i3 bile bu işlemciden daha iyi veya başa baş performans verir takas en mantıklısı
Stok fan verirsin vermezsin sana kalmış.
Aslında para olsa alsam HD6950 ile iyi
Bu işlemci i3'ten daha iyidir.
i3'ün daha iyi olduğu taraflar:
+32 nm olması
-Dual core 4 CPUs
quad'ın kiler:
+Quadcore 4 CPUs
-45nm olması
q8400 nanometreye bakmazsak dört çekirdekli olmasıyla daha iyi görünüyor.
Testlerede bakmıyorum bu sefer yine i3ün daha iyi olduğunu gösteren uyduruk benchamark grafiğine.
kardeş kaça bırakıyon en son işlemciyi win 7 puanı 7.2 mi bide?
kardeş ram in anakartın işlemcinin fotolarını atarsan anlaşiabiliriz
fiyat iyi de bakan yok :)param olsa ihtiyacım olmadı halde bu sistemi alırdım senden ama bende para olmadığı gibi 2 ci el piyasasıda ölmüş belki yapmışsındır ama yinede söyleyeyim sen bu 3 lüyü donanım haberde 320 tl ye ilan a koy fazarlıkla 300 e satarsın ama her akşam girip ilan ı güncelle ki her akşam orada görünsün satılıkdır diye
param olsa ihtiyacım olmadı halde bu sistemi alırdım senden ama bende para olmadığı gibi 2 ci el piyasasıda ölmüş belki yapmışsındır ama yinede söyleyeyim sen bu 3 lüyü donanım haberde 320 tl ye ilan a koy fazarlıkla 300 e satarsın ama her akşam girip ilan ı güncelle ki her akşam orada görünsün satılıkdırilanı koydum da güncelleme nasıl oluyor ?
ilan yarım saatte 2 sayfa arkada kalıyor ..
ilanı koydum da güncelleme nasıl oluyor ?tam olarak emin değilim ama 24 saat de bir güncelleme yapabiliyorsun açtığın ilan ı dükkanına koy sonrada dükkanına gir orada yazacak zaten güncelle diye yazıyor oraya tıklayınca güncelleniyor dediğim gibi tam bilmiyorum ama 24 saat de bir güncelleme yapabilirsin
ilan yarım saatte 2 sayfa arkada kalıyor ..