Savaş çıkıyor.

Kapalı Hesap (153334)
12-12-2012, 12:58   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Beyler sizce bir zamanlar bizim enbüyük düşmanlarımızla şimdi suriyeyi vurmak nekadar doğru.Pekiya işin içine rusya iran çin girerse nolucak türkiyeye press çünkü adamlar dibimizde.EN tehlikeli savaş budur.

Londra'da Türk, Amerikan ve Fransız komutanlarla toplantı yapan İngiliz Genelkurmay Başkanı planları hazırladı

İngiltere Başbakanı David Cameron'un, Suriye'de 21 aydır devam eden iç savaşa müdahale için orduya talimat verdiği ortaya çıktı. Cameron, komutanlara verdiği talimatta 'gerektiğinde' Suriye'de Esad rejimine karşı savaşan muhalif güçlere havadan ve denizden destek verilebileceğini ve bunun için askeri planların yapılmasını istedi.

Komutanlar Libya'dan farklı olduğu gerekçesiyle Suriye'de askeri müdahaleye karşı olumsuz görüş belirtti. Ancak yine de Başbakan Cameron'un talimatı üzerine muhaliflere desteğin nasıl verileceğine ilişkin planlar hazırlandı.

TÜRK KOMUTANLA LONDRA'DA TOPLANTI
Cameron'un talimatı doğrultusunda hazırlık yapan İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir David Richards'ın, bir ay önce başkent Londra'da Türkiye, Fransa, ABD, Ürdün ve Katar'dan üst düzey askeri yetkililerle bir toplantı yaptığı iddia edildi.

'ABD BAŞI ÇEKİYOR'
İngiliz The Guardian Gazetesi'ne konuşan yetkililer, müdahale konusunda ABD'nin başı çektiğini ve Amerikan ordusunun da operasyona dahil olması halinde Suriye'ye müdahale edileceğini ifade etti. Müdahaleye soğuk bakan komutanların başbakanlık tarafından baskı altına alındığı da iddia edildi. Toplantıya Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'dan da askeri yetkililer katıldı. Cameron

'ASKERİ YETKİLİLER: KAÇINILMAZ OLDU'
İngiliz Independent Gazetesi'ne konuşan İngiliz ve Amerikalı askeri yetkililer, Suriye'ye müdahalenin kaçınılmaz hale geldiğini ifade etti. Yetkililer, Esad sonrası dönemde akan kanın engellenmesi için Rusya'nın da desteğine ihtiyaç duyulacağını söyledi.

EL NUSRA TERÖR LİSTESİNDE
Diğer yandan ABD yönetimi, Suriye'de Esad yönetimine karşı savaşan El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi'ni terörist örgütler listesine aldı. New York Times, ABD'de El Nusra'nın kara listeye alınmasının gerekçelerinin, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelere çok iyi anlatması gerektiğini belirtti. ABD Dışişleri Sazcüsü Victoria Nuland da, "Örgüt, Kasım 2011'den bu yana başta Şam, Halep ve Dara'da olmak üzere bir çok yede 600 saldırıyı üstlendi. Ve bu saldırılarda çok sayıda masum Suriyeli öldü" dedi. Sözcü, El Nusra'nın El-Kaide'nin uzantısı olduğuna vurgu yaptı.
http://www.haberturk.com/dunya/h ... ale-icin-geri-sayim

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 12 Aralık 2012 13:02
Kapalı Hesap (153334)
12-12-2012, 13:06   |  #2  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Evet beyler savaş çıkıyor son sözlerinizi alalım.Hakkınızı helal edin.İngiltere amerika fransa türkiye mayaları haklı çıkartıcak.

son sözleri alalım.Celp geldi ben cepeye gidiyorum(şaka şaka)Birisi bu yazıyı okudu korktu *Allah korusun* dedi kulaklarım çınladı.Zaten Allah koruyor ülkemizi.

Ben canımdan bezdim.Artık ülkedeki pislikler pkk amerikalılar ingilizler rahat durmayan azınlıklar bu ülkeden temizlenmeli.Şavaşın en ön saflarında bunlar olmalı ki kaçamadan gebersinler.İngiliz ajanları yıllardır ülkemizde.İngilizleri ingilizceyi yayıp sevdirip duruyor.Bunlar bilinçli yapılıyor.Okadar dil var neden ingilizce hiç düşündünüzmü sizce ana dil oldugu yüzündenmi hayır.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 12 Aralık 2012 13:20
orhanbayram
12-12-2012, 14:33   |  #3  
orhanbayram avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
333 mesaj

O değil de şiir güzel olmuş :D

orhanbayram bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
okinkurt
12-12-2012, 17:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Kendi içimizi temizlesek önce bi suriye den bize ne öldüler o batağa sokamadılar diye bizi.

Kapalı Hesap (153334)
12-12-2012, 17:16   |  #5  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Kendi içimizi temizlesek önce bi suriye den bize ne öldüler o batağa sokamadılar diye bizi.

Hacı savaş çıkmadan ne pkk nede hayin güçler temizlenmez.

okinkurt
12-12-2012, 17:24   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Abi nası çözülecek peki ? adamlara giden insan kaynağını kesebiliyomusun ? kesemiyosun meclisinde nerdeyse türk bayrağı yakacaklar bişey diyebiliyonmu ? hayır madem bu kadar düşünceli bi devletinz arkadas israil gemi bastı kimse bişey yapamıyor orda filistinliler mazlum değilmi israilin esaddan farkı nedir hayır ölüyü diriyi hallettikte suriye eksik kaldı ben ona gıcık oluyorum :D .

Kapalı Hesap (153334)
12-12-2012, 17:47   |  #7  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Abi nası çözülecek peki ? adamlara giden insan kaynağını kesebiliyomusun ? kesemiyosun meclisinde nerdeyse türk bayrağı yakacaklar bişey diyebiliyonmu ? hayır madem bu kadar düşünceli bi devletinz arkadas israil gemi bastı kimse bişey yapamıyor orda filistinliler mazlum değilmi israilin esaddan farkı nedir hayır ölüyü diriyi hallettikte suriye eksik kaldı ben ona gıcık oluyorum :D .

Esed de onlardan yahudi.Müslüman biri insan mı öldürür.Suçsuz insanları öldürüyor bunlar hep amerika ingiliz israil fransız oyunu Türkiyeyi pkk ile bölemediler suriye ile bölmek istiyorlar.Suriyeye saldıp geri çekilicekler arada Türkiye kaynıcak.İran ırak savaşı böyle çıktı.

okinkurt
12-12-2012, 18:05   |  #8  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: DETROID_35  

Esed de onlardan yahudi.Müslüman biri insan mı öldürür.Suçsuz insanları öldürüyor bunlar hep amerika ingiliz israil fransız oyunu Türkiyeyi pkk ile bölemediler suriye ile bölmek istiyorlar.Suriyeye saldıp geri çekilicekler arada Türkiye kaynıcak.İran ırak savaşı böyle çıktı.

Filistindeki liderlerin bazılarıda öle ama neyse zaten senaryolarda başrol biziz hep bizim üzerimize oynuyolar ancak bu oyunlara misli ile karsılık verebilen bir iktidar gelmedi gitti en azından benim hayalimdeki gibi olmuyolar pabuc bırakmıyan iktidar olsa keşke.

Kapalı Hesap (153334)
12-12-2012, 19:07   |  #9  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Filistindeki liderlerin bazılarıda öle ama neyse zaten senaryolarda başrol biziz hep bizim üzerimize oynuyolar ancak bu oyunlara misli ile karsılık verebilen bir iktidar gelmedi gitti en azından benim hayalimdeki gibi olmuyolar pabuc bırakmıyan iktidar olsa keşke.
Dünyanın en zengin ülkesi Türkiye Dünyanın en fakir ülkeside Türkiye.Okadar çok degerli maden kaynak varki Emperyalistler kendilerine saklıyor kullandırtmıyorlar Türklere.Kim gelsede aynı bu emperyaller yok olmadıkça Türklere rahat yok.Başta israil amerika ingilizler.Türkiyeyi bu üç devlet yönetiyor.

Bütün en önemli yerlerde yahudiler ingilizler var.Kurtuluş savaşında yoktular bitti M.Kemal öldü bunlar bu ülkeye sokuldular.Orduda en önemli bankalar şirketler onların elinde bunları ancak savaş temizler.Bu zamanda Hitler gibi biri temizler.M.kemal Atatürk temizledi yine geldiler.Bu ülkenin başına bela oldular.

Bir zamanlar Almanların başına bela oldular 2.dünya savaşında Hem Türkler Rahattı hemde Almanlar.Kısa zaman sonra Türkiye ilk hedefleri olucak.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 12 Aralık 2012 19:18
okinkurt
12-12-2012, 19:21   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Ben bu siteyi offff arkadaş 2 saat yazdım hata verdi ya varmı böle bişey ya niye düzeltilmiyor bu hatalar sitedeki ya reset atıyo ya kitleniyor neyse..

Ben valla cok sıkıldım bu köle politikasından arkadaş bağamsız devlet istiyorum bunun için savaşmak gerekiyosa savaşalım a.b.d midir artık israilmidir maçası yiyen gelir hayır abi ucagın düşüyor bişey yapamıyosun gemin gidiyor kına geç böle büyük devlet olunuyosa olmayalım biz arkadaş ayağında postal olmıyan askerlerle kac ülkeye karşı koymuşuz onun bunun kuklası olmak içinmi yani valla sıkıldım artık tv acmıyorum sinir olmıyım diye inş bu yorum gider .

Kapalı Hesap (246472)
18-12-2012, 18:11   |  #11  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 7
16 mesaj

savaş çıkacağına inanmıyorum ayrıca terör ün her türlüsü kötü

Kapalı Hesap (153334)
21-12-2012, 00:38   |  #12  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: sLn3zGi  
savaş çıkacağına inanmıyorum ayrıca terör ün her türlüsü kötü
Ezgi savaş çıkıcak.Az kaldı.Bazı ırklar rahat durmuyorlar.Huzursuzluk veriyorlar müslümanlara.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 21 Aralık 2012 02:02
Champix
22-12-2012, 17:11   |  #13  
Champix avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

bahsettiğin şekilde bölgesel bir savaş çıkacağını kısa vadede düşünmüyorum. zira abd ve ingiltere bu savaşı gerçekten isteselerdi, ülkemizi de rahatlıkla savaşa sokabilirlerdi. bunun için fırsatları da vardı (uçağımızın düşürülmesi, sınırımızın gerisine düşen top mermileri vs.). şimdi "ülkemiz insiyatif kullandı, onlara kalsa çoktan savaşa sürüklemişlerdi bizi" falan demesin kimse, çünkü büyük güçlerin isteklerini geri çevirebilecek bir konumda veya güçte değiliz. bu ülke sadece haşhaş yasağını kaldırdı diye 3 yıl abd ambargosunda kalmış, hükümetin tüm çabasına rağmen abd tezkeresi meclisten geçmedi diye askerlerinin başına çuval geçirilmiş bir ülkedir, bu ülkenin ve onu yönetenlerin "biz kendi kafamıza göre hareket edeceğiz" deme lüksü hiçbir zaman olmamıştır, şimdi de yoktur. abd'nin başında demokratların bulunması, aynı zamanda abd'nin afganistan batağından hala çıkamamış olması, israil'in filistin ve iran ile yeterince meşgul olması, avrupa'daki ekonomik dalgalanmalar yüzünden ingiltere'nin en azından şimdilik elini taşın altına koymak istememesi bizim en büyük şansımız. şu anki konjonktürde kesinlikle savaş beklemiyorum. ama durum değişir, orasını bilemem. kısa vadede zor. bir gün büyük ağabeyler savaşa karar verirse de ülke olarak bizim savaşa girmemek gibi bir opsiyonumuz yok, sonumuz hayır olsun.

yugiohcu
23-12-2012, 14:54   |  #14  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
77 mesaj

Ah ah İran ve Suriye'yle beraber olacağımıza amerika'yla beraber oluyoruz.Abd'nin oyuncağı oluyoruz.Şimdi birisi bana Suriye Türkiye'ye saldırıyor derse cevabım hazır:Biz Suriye'yi tutsak yada tarafsız olsak saldırmayacaktı.Ama hala çok geç değil.İran ve Suriye'yle tekrar dost olup bu Abd'yi İsrail'i bitirebiliriz.Zaten Abd olmasa İsrail bir hiç! Onların Avrupa Birliği var.Bizlerde bir birlik kursak vede o birlikten bir ülkeye saldırı yapınca diğer tüm ülkeler yardım etse çok iyi olur.Birlikte Müslüman Ülkeler olacak.(Türkiye-Suriye-İran-Azerbaycan Filistin. vb.)Tabi her önümüze gelen başka dinden devlete saldırmayacağız Müslüman ülkeleri yok etmek isteyen ülkelere saldıracağız örnek(Abd-İsrail.)