Selam arkadaşlar . Bana başlıktada belirttiğim gibi bol aksiyonlu fakat yaratık canavar falan olmicak hangi çağda olsa olurr ...
Savaş oyun önerileri
hm bütün hepsini bitirdim bide belirtmemişim daha çok RTW yada age of empires tarzı iyi olur .
Age of empires 2 3, red alert, general, fps medal of honar call of duty.
Battlefield 3 öneririm, tabi çok oyunculu olarak.
BF 3 Multiplayer iyide onu yazın alıcam şu anda elimde o kadar iyi donanımlı bi laptop yok am ayazın toshiba qosmıo alıcam işte o zamana kadar zaman geçirmelik bi oyun lazım bana .
BF 2'yi deneyin öyleyse ya da BFBC2 hazır şu an 5€ Origin'de.
iyi bugün alıcam sağol öneri için
strateji istiyorsan generals zero hour age of empires savaş istiyorsan medel of honor sperhead medel of honor warfigter call of duty black ops 2 crysis 2 - crysis 3 -crysis 1 -crysis warhead -gta4 birde mount blade warband begenirsin umarın türk oyunudur.
The Elder Scroll Skyrim öneririm bi önceki oyunu oblivion ama sen skyrimden başla İngilizce isteyen bi oyun olduğu için oblivionda anlamakta zorlanabilirsin skyrimde dene dene bulursun bilmesende hele İngilizce biliyorsan oyun senin için en iyi oyun olur.Görüntüler mükemmel The witcher 2 gibi belki de daha iyi.
The Elder Scroll Skyrim öneririm bi önceki oyunu oblivion ama sen skyrimden başla İngilizce isteyen bi oyun olduğu için oblivionda anlamakta zorlanabilirsin skyrimde dene dene bulursun bilmesende hele İngilizce biliyorsan oyun senin için en iyi oyun olur.Görüntüler mükemmel The witcher 2 gibi belki de daha iyi.Witcher2 grafik açısından skyrim'i 2ye katlar,ama hikaye olarakta skyrim üstündür,kesinlikle sıkmaz.