hangisi iyi
A)MEDAL OF HONOR
B)CALL OF DUTY
CEVAP LARI ŞIK OLARAK VERİN...
hangisi iyi
A)MEDAL OF HONOR
B)CALL OF DUTY
CEVAP LARI ŞIK OLARAK VERİN...
b)tabıkı recep abı PC ıcın yok maalesef derken neyı kastettın?
c) Brothers in arms
Kendi takımını yönetmek gibi bir yenilik içermesi büyük artı.
Call of duty tabiiki :) medal of honor ı da oynadım ama bunun kadar zevk almamıştım...
B) daha gercekci ve eglenceli.Atmosfer olarak oynadıgım en güzel oyunlardan biri.
Bu arada bir söylentiye göre 3 sürümü pc ye cıkmayacak ama farklı bi isimde aynı formatta bir oyun yapıyorlarmıs.Hani sizde biraz bununla oyalanın babında.
Son olarak CoD serisini nitendo wii'ye uyarlamaya basladılar.Wii konsoluyla CoD oynamak cok zevkli olacak bence.
Cod3'ün videosuna bakılırsa tam anlamıyola fiyasko, hayal kırıklığı. Konsollardaki Cod serisini treyarch yapıyor. Bence treyarch Fps işini beceremiyor. Moh ve BiA'la karşılaştırırsak Cod3 biraz geri kalıyor bence.
Hakkaten Wii felaket birşey olacak. Kasımda geliyormuş galiba. Buradaki fiyatı ne olacak bilmem ama ne yapıp edip alıcam bir tane.
Fiyatı 250 dolar olarak bekleniyordu ama firma SÜPRİZ yaptı ve fiyat 200 doların altında olacak gibi söylentiler dolaşmaya başladı...
Resmen bedava böyle bir konsol için...Ps3 SONY'nin son konsolu olabilir Selçuk İslamoğlu'nun da dediği gibi...
Dediğiniz gibi gerçekten de 175$ ise bedava. Harbiden söylüyorum bedava. Kullanmadan konuşmak biraz yanlış olacak ama müthiş bir oyun zevki ve tecrübesi yaşatacağını varsayarsak 175$ gibi bir fiyat tüm oyunseverlerin bir şekilde bu konsola sahip olmasını sağlayacak.
B)oynadığım şavaş oyunlarının en eğlencelisi
b)Güncel en iyi online savaş oyunu eskiden cs serverları bukadar dolu oldurdu simdi cod 2
Cod 2 AnSp team
tabiki herkes gibi bende b diyorum call of gerçekten iii bir oyun medal of u da oynadım ama call of kadar heycan alamadım.Bence call of u konsoldan sonra pc ye de uyarlamalılar çünkü bayaa bi kitlesi var sesini duyurmuş...;)
aranızda STAR CRAFT oynayan varmı...SC oynamayan strateji oynamamış demektirr benceee:D
slm lar tüm oyun severler benim derdim rome total warı yükleyemem next butonuna basınca bu msj cıkıyo
no prior intallation of rome : total war was found this installation program will now terminate.
size sadece yardım yardım yardım diye haykırıyorum sevgilerle
ezik arkadasınız