Arkadaşlar format attığım Win7'ime ekran kartı sürücünü yüklememe rağmen saydam olmuyor. Lütfen yardım Ediniz.
saydam olmuyor lütfen yardım!
Windows 7 Ultimate :( Ayrıca Ekran Kartım Aero'yu destekliyordu... :(
Söylediğinizi yaptım:
Masaüstü arkaplanı resminin değişmesi haricinde herhangi bir değişiklik olmasdı.
Kardeş sana göstereyim.
Seninki gibi şimdi.
Bu da manzaralara tıkladıktan sonraki.. Altta pencere rengine tıkla olmazsa.Windows aero'yu seç
O da olmazsa başlata sorun giderme yaz.Açılan sekmede aera masaüstü efketlerini göster seçeneğine tıkla.
sorun gidermede sonuca ulaştığımda dikkat ederseniz "masaüstü pencere yöneticisi devre dışı" diyor. Halbuki değil. dwm.exe değilmi o? kontrol ettim çalışıyor...
Ne yapmalıyım?
Bide şunu denermisiniz: Performans seçeneklerine gelip oradan en iyi görünüm için ayarla dermisiniz?
Girmek için: "Denetim Masası/ Sistem ve Güvenlik /Sistem /Gelişmiş Sistem Ayarları /Sistem Özellikleri/ Gelişmiş/ Performans Seçenekleri/
ben sana anlatayım denetim masasını aç sonra sistem ve güvenliğe gir ordan yönetimsel araçlara tıkla sonrada hizmetleri aç sonrada temaları bul yeniden başlatı seç bilgisayarı aç kapa windows 7 aero temasını seç tüm bunları yaparken windows klasik temasını kullan
ben sana anlatayım denetim masasını aç sonra sistem ve güvenliğe gir ordan yönetimsel araçlara tıkla sonrada hizmetleri aç sonrada temaları bul yeniden başlatı seç bilgisayarı aç kapa windows 7 aero temasını seç tüm bunları yaparken windows klasik temasınıDediklerinizi harfiyen yaptım ancak yine düzelmedi. Ana mesajımdaki görüntü hala geçerli. O alttaki "Saydamlık ve diğer Aero efekleriyle ilgili sorunları gider" yazısıda duruyor:
Şimdi fark ettim arkadaşlar, arkaplanı (yukarıdaki görüntüde de olduğu gibi) bayrak veya başka bir şey yapınca Pencere Rengi sekmesinin altında "Windows 7 Basic" yazıyor. Oysaki benim sistem win7 ultimate
Neden böyle oluyor acaba?