Nuri Baba sormuş:
CHIP'in "Web araçları, GB'lık yazılımlara karşı" başlığı altında ki hiçbir yazılımı indiremiyorum değil, açamıyorum..Yani aşağıda Downloat yazan kısmın yanında ki yazıyı tıklıyorum ama sayfa açılmıyor.."Hata !" diyor ve google da arayın diyor,arıyorum yine açılmıyor..Bunu bir çok sitede de yapıyor..Ancak, Hürriyet ve Hürriyet emlak, Vatan gazetesi, Mynet, ve çeşitli emlak sitelerinde yapmıyor..Örneğin ; CHIP in sitesine girerken de yine hata demiyor..Varsayalım ki, 20 siteye gireceğim, sadece 5.ne girebiliyorum..Ancak yukarıda değindiğim konunun 34 tanesinden hiçbirine giremedim..
İlginize teşekkür ederim..
Lütfen bana birşey sormayın, size yanıt verebilecek hiç bir bilgiye sahip değilim..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilmiyorum ve de anlamıyorum..Sadece bilgisayarcı arkadaşım,sağlıklı olduğunu ve hiçbir sorunu bulunmadığını söyledi ve de C de 50, D de de 200 GB.olduğunu ama benim sadece %10 nunu kullandığımı söyledi..
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)