efendim biliyorsanız lütfen esirgemeyin ben bir öğrenciyim ve ödevimi yapmaya çalışıyorum ancak ödevimi bulduğum yerdeki yazılar seçilmiyor artı kopyalanmıyor normal pencerede açılsa word de düzenle deyip işimi yapaçağım ama menü ve herhangi bir çubuk olmayan penceredeaçılıyor lütfen yardım edin
sayfa içeriği seçme
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen adresi yaz buraya ben kopyalayıp senin mailine atarım...
browserında görünüm sekmesine tıkla orada kaynak(veya sayfa kaynağını göster vb.) var onu seçersen sayfanın kaynağına ulaşırsın oradan kopyalarsın.
bazı sitelerde üzerlerinden tarayıp kopyala diyemiyosun ama sayfanın bi yerine " panoya kopyala " veya eşanlamlı bi tuş koyabiliyorlar . link verirsen daha kolay yardım edebliriz .
alıntı:
Gönderen : shehsuvarbazı sitelerde üzerlerinden tarayıp kopyala diyemiyosun ama sayfanın bi yerine " panoya kopyala " veya eşanlamlı bi tuş koyabiliyorlar . link verirsen daha kolay yardım edebliriz .
sana katılıyorum arkadaşım.kısaca +1 mi yazsaydım acaba.
Şimdi eyüp kardeşim sana yazacaklarımı aynen uygularsan istediğin öğeyi kopyalayabilirsin adamlar kopyalamaya karşı inanılmaz bir tedbir almışlar gördüğüm kadarıyla..
1- kopyalamak istediğin ekran karşındayken ctrl+N tuşuna basacaksın ekranın araç çubukları falan gelecek...
2- Daha sonra görünüm menüsünden kaynak kısmına gireceksin.. Karşına not defterinde yazılmış kod lar gelecek...
3- Kodların
<script language="JavaScript1.2">
kodlar
kodlar
kodlar
</script>
kısmını komple sil not defterinden...
4- Sildikten sonra not defterinden dosya - farklı kaydet de ve isimin sonuna mesela eyup.html deyip masaüstünde bir yere kaydet..
İşlem bu kadar kaydettiğin dosya html formatında kaydedilmiş bir dosya olması lazım açtığın zaman odosyayı rahatça istediğin yeri kopyalayabilirsin. Metod uzun gözükebilir yalnız ilk yapıştan sonra çok kolay olduğunu anlayacaksın...