Konuyu Doğru Yere Açmışımdır Umarım. Arkadaşlar 1,5 aydır devam ediyor bu problem . fazla sinir bozucu olmaya başladı artık. 5-6 dk'da bir sayfayaları geç yüklüyor. Ve bu yükleme en az 30 sn sürüyor(bu süre esnasında yenile yapıyorum sayfayı). Bu işlem sırasında internette herhangi bir kopma olmuyor. Download'da hiçbir problem yok (800 lerde indiriyorum sunucu hızına bağlı olarak). Fakat dediğim gibi sayfaları bazen aşırı geç yüklüyor. TTnet müşteri hizmetlerini aradım onlarda size gelen hatların hiçbirisinde sorun yok sorun sizin bilgisayar veya modeminizden kaynaklanıyor dedi.
Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim ?
Sayfa Yükleme Problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Aynısını ben de yaşıyorum. Ama bence bu bir sorun değil. Bu kadar hızlı internetin yanında arada yavaş olması hiç sorun değil. Yine de endişeliysen sorun başladığından beri bilgisayarına yüklediğin programları (Firewall, Anti Virüs, Web tarayıcı vs.) gözden geçir. Yavaşlatabilecek olanları kaldır.
Aynısını ben de yaşıyorum. Ama bence bu bir sorun değil. Bu kadar hızlı internetin yanında arada yavaş olması hiç sorun değil. Yine de endişeliysen sorun başladığından beri bilgisayarına yüklediğin programları (Firewall, Anti Virüs, Web tarayıcı vs.) gözden geçir. Yavaşlatabilecek olanları kaldır.
doğru seçim
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
sorun çok can sıkıcı bildiğiniz gibi değil. virüs olma ihtimali varmıdır. antivirüs süremde bitti :s