Sayfa Yükleme Problemi

TheArmy
31-07-2011, 16:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

Konuyu Doğru Yere Açmışımdır Umarım. 

Arkadaşlar 1,5 aydır devam ediyor bu problem . fazla sinir bozucu olmaya başladı artık. 5-6 dk'da bir sayfayaları geç yüklüyor. Ve bu yükleme en az 30 sn sürüyor(bu süre esnasında yenile yapıyorum sayfayı). Bu işlem sırasında internette herhangi bir kopma olmuyor.

Download'da hiçbir problem yok (800 lerde indiriyorum sunucu hızına bağlı olarak). Fakat dediğim gibi sayfaları bazen aşırı geç yüklüyor. TTnet müşteri hizmetlerini aradım onlarda size gelen hatların hiçbirisinde sorun yok sorun sizin bilgisayar veya modeminizden kaynaklanıyor dedi. 

Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim ?

fbli
31-07-2011, 16:53   |  #2  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,158 mesaj

Aynısını ben de yaşıyorum. Ama bence bu bir sorun değil. Bu kadar hızlı internetin yanında arada yavaş olması hiç sorun değil. Yine de endişeliysen sorun başladığından beri bilgisayarına yüklediğin programları (Firewall, Anti Virüs, Web tarayıcı vs.) gözden geçir. Yavaşlatabilecek olanları kaldır.

faceman
31-07-2011, 18:20   |  #3  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj
Alıntı: fbli  
Aynısını ben de yaşıyorum. Ama bence bu bir sorun değil. Bu kadar hızlı internetin yanında arada yavaş olması hiç sorun değil. Yine de endişeliysen sorun başladığından beri bilgisayarına yüklediğin programları (Firewall, Anti Virüs, Web tarayıcı vs.) gözden geçir. Yavaşlatabilecek olanları kaldır.

doğru seçimGöz kırpma

TheArmy
01-08-2011, 01:11   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

sorun çok can sıkıcı bildiğiniz gibi değil. virüs olma ihtimali varmıdır. antivirüs süremde bitti :s

fbli
01-08-2011, 14:08   |  #5  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,158 mesaj

Mozilla Firefox kullanıyorsanız Ctrl + Shift + Delete yi kullanarak herşeyi temizleyin. Komut Satırına da ipconfig /flushdns yazarak DNS önbelleğini temizleyin.