Sayfada çoklu resim gösterimi

mehsa
18-03-2008, 17:22   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj

Tasarım hakkında fazla bilgim yok..amatörce bakınıyorum.
yapmak istediğim şu.

web de bulunan xxx klasöründeki resimlerin (sayının adedi 300-500 gibi)sayfada belirteceğim sayıda gösterilmesi(20 şer adet gibi),üzerine tıklandığında resim boyutunda büyük halini göstermesi sayfalarda ileri geri gitme..İlerledikçe  bir noktada ne kadar ilerlediği ve kalan rakamın gösterilmesi..Bununla ilgili rahat anlaşılır kod araştırıyorum ..Elinde hazır html kod olan varsa memnun olurum...

Elçin bahar
18-03-2008, 18:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
260 mesaj

onu dreamveaver programında kolaylıkla yaparsın ancak o kadar resim sayfanı baya yavaşlatır ama resimleri SWF uzantısı ile atarsan o sorun ortadan kalkar elimde kod yok ben dreamveaver programnı kullanıyorum çokta kolay programı  yüklemeyi düşünürsen yüklediğini belirt sana yardımcı olurum.

mehsa
20-03-2008, 09:28   |  #3  
OP Üye
57 mesaj

Sağol,

evde veya tükkanda ara ara bakıyorum.Dreamveaver da ufak tefek şeyleri ihtiyacım olanı yapıyorum.Yardım teklifin için teşekkür ederim Elçin bahar arkadaşım.amacım oto yedek parça malzeme satan bir arkadaşıma sayfa dizayn edip sattığı ürünleri 20-30 lu grup halinde göstertebilmek.Takıldığım yer,bu resimleri kolay basit yoldan çok zahmet vermeden rahat anlaşılır şekilde yüklemek v her seferinde sayfada resim isim kodunu girmeden attığım klasörden okutmak..SQL kullanım id lerle yapılacak bir iş.Ama burada asp devreye giriyor.o da benim şu an bulaşmak istemediğim bir konu.Tekrar ilgi alakanızdan dolayı teşekkür ederim..Gerektiğinde mesaj atarım...

bektash
02-08-2008, 02:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Bunun icin en ideali Php Photo Galeries.