Sayfanin ortasinda cikan reklam

MrRazor238
07-11-2014, 12:43   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Gecenlerde bilgisayarim cok saglam virus yedi. Bende format attim ama sorun su ki sayfanin ortasinda cikan reklamlar bitmek bilmiyor. Bilgisayarima format attim modemi resetledim ama yinede sayfanin ortasinda reklam cikiyor. Internette bu konuyla ilgili olarak yazilan makaleleri okudum uyguladim ama hic biri cozum olmadi. Malwarebytes, AdwCleaner ve SpyBot kullandim ama hicbiri birsey bulamadi. Bunun cozumu nedir nasil kurtulabilirim?

Edit> Ccleaner ile temizleme yaptim. Gmail hesabimdan cikis yapip tarayici sifirladim. Suanlik reklam cikmiyor. 

Gmail ile giris yaptigimda geri yuklenen dosyalar ile ilgili olabilir mi?

Son Düzenleme: MrRazor238 ~ 07 Kasım 2014 13:05
Kapalı Hesap (158848)
07-11-2014, 21:58   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 28
248 mesaj

modemi resetlerken ne şekilde yaptınız kapatıp açmaklamı birde şu var egerki virüs modemdeyse öncelikle modemi kapatın cep telefonu ve hangi cihazlar bağlıysa modeme onları ve pc nizi temizleyin zararlı yazılımdan adwclenar olabilir sonrasında modemin arkasında olan reset tuşuna 10 sn basın modem fabrika ayarlarına dönecekdir tekrar kurulumunu yapın  ben bu şekilde kurtulmuşdum

Tolstoy
07-11-2014, 22:10   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj

Her forumda aynı konu. Ve cevapsız.

MrRazor238
08-11-2014, 13:22   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Bilgisayarı formatladım ama kurtulamamıştım bende modem de olduğunun anladım. Modemin teknik desteğini arayıp uzaktan sıfırlattım modemi. Ama yine de kaybolmadı, sonrasında belirttiğim gibi Malwarebytes, AdwCleaner ve SpyBot kullandim ama çözüm olmadı. Sonra farkettim ki gmail hesabıma giriş yaptığımda sıkıntı başlamıştı bende tarayıcı sıfırlayıp gmailimden çıkış yaptım sonrasında da ccleaner ile temizledim. Bende böyle kurtuldum Bunları yaptığımdan beri virüsle karşılaşmadım. 

Her neyse şimdilik sıkıntı yok. Konu kilitlenebilir.