Arkadaşlar böte öğrencisiyim.düz lise çıkışlıyım.html ile bir tasarım yaptım.yorumlarınızı bekliyorum.asp ve php yi daha öğrenmedik sanırım asp ve php yi iyi öğrenmek gerekiyor.ne diyorsunuz ışık var mı bende?
sitem http://trabzonspor61.atspace.com/
Saygıdeğer arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim?
her yolun bir başlangıcı vardır.bende ilk başladığım zamanlar böyle küçük şeyler tasarlıyordum.sana gülenler dalga geçenler olacaktır.bırak duymayı kulak bile asma... hergün yeni birşey öğren ama tıkandığın yerde pes etme.. ne oldum deme! sen sürekli ilerle zaten birgün ne hale geldiğini, sana gelen teklifler gösterecektir...
arkadaşlar saolun ya inşallah.katılıyorum her yolun bir başlangıcı vardır.forumuda takip etmeminde yararı olacaktır kesinlikle.çalışmaya devam
ASP ve PHP yerine bir dil öğren sağlam olsun.
İkisi arasında kalırsan PHP tavsiye ederim.
Güzel olmuş. senin isteğine kalmış asp ve php öğrenmen. asp iis de php ise Apache de kullanılıyor. Mesela ben WordPress kullanıyorum. (Websitem) Yada Forum istiyorsan Smf kullanabilirsin.
Arkadaşlar biraz ciddi bir konu ve bu ciddiyet ile konuşmak isterim, web tasarım bilen arkadaşlar nedense hep kendi kendilerine öğrenebilen ve ya 2 yıllık belirli üniversiteler de eğitim görmüş arkadaşlar ve herkez kendisine web tasarımcısıyım diyor biraz bu işi ayağa düşürmediniz mi ? Web Tasarım profesyonel bir iş herkes neden ben ressamım demez ! bir düşünün web tasarım da bir meslek dalı ve bunun için birakaç fırın ekmek yemeniz bazı eğitimlerden geçmeniz yani biraz elinizi taşın altına koymanız gerekmektedir.
Ankara da web tasarım firmasıyım ben bile kendime profesyonel bir web tasarımcısıyım diyemiyorum siz bu cesareti bu güveni nereden buluyorsunuz merak ediyorum.
www.denktasarim.net www.iremyayincilik.com.tr www.englishexamcenter.com lütfen biraz inceleyin ve hak verin.
bkocer kusura bakmada kendi reklamını neden yapıyorsun.ben kendime web tasarımcısı demedim.aksine acemiyim dedim ve öğrenciyim dedim.kusura bakma ama saçmalamışsın.
diğer arkadaşların görüşleri başım üstüne saolun arkadaşlar
"Başarıya giden yolda ilk adımlar böyle olur"
Hayırlı olsun...