sayın chip artık benim yaşımdakiler buraya neden katılamıyorlar en az yaş sınırınız yine 11 yapmanızı istiyorum saygılarımla ygz79
sayın chip
çocuk sak diye ayrımcılık yapılmaz!
imzamı benden izinsiz çalmışsınız
ben bu imzayı user bar lardan buldum sayın toxic
aynı olduğun dan dolayı özür dilerim
kaldırdım lütfen konu dışında yazmayalım bu arada
sayın chip artık benim yaşımdakiler buraya neden katılamıyorlar en az yaş sınırınız yine 11 yapmanızı istiyorum saygılarımla
13 yaş ergenlik sınırıdır. 13 yaşın altındaki çocuklara her ne kadar dikkat etsek de zararlı içerikler olabilir. Bu etik bir tercihtir. "Buraya çocuğumuz giriyor" şeklinde gerekli gereksiz eleştirilere maruz kalmamak ve her içeriğimizi kırpma zorunluluğumuzu ortadan kaldırır.
Ne var! Çocuksak çocuğuz. Sizin gibilerden daha bilgili olan arkadaşlarımız var! 20 yaşındasınız diye kendinizi bir şey zannetmeyin! İsterse Yavuz oraya 40 da yazar 50 de yazar 60 da yazar. İsteyen herkes istediği değeri yazar! Herkes eşittir burada!HP-Tubos Melen, alınganlık yapma şimdi. Bazı konular oluyor mesela, gerçekten sizin yaşınıza uygun değil. Sonra ebeveynlerde sorun çıkartabiliyor, bunun önüne geçilmesi lazım. Tabi yaşını büyük gösterirsin, girersin siteye :)
Ne var! Çocuksak çocuğuz. Sizin gibilerden daha bilgili olan arkadaşlarımız var! 20 yaşındasınız diye kendinizi bir şey zannetmeyin! İsterse Yavuz oraya 40 da yazar 50 de yazar 60 da yazar. İsteyen herkes istediği değeri yazar! Herkes eşittir burada!Kimsenin eşit olmadığını söylemedik zaten. Ama örneğin Facebook'ta da bildiğim kadarıyla 13 yaş sınırı var. Genel olarak çocuklara özel siteler dışında çoğu sitede vardır bu "13 yaş" uygulaması. Selçuk İslamoğlu'nun da söylediği gibi 13 yaş ergenlik yaşı. Kiminde daha geç olur, daha erken olur ama ortalama 13 civarındadır. Ve de siteye üye olurken kabul ettiğiniz bir sözleşme var.Bu arada şunu da ekleyeyim: Eğer CHIP Online'da yaşı küçük veya büyük olduğu için insanlar aşağılanmaz. Eğer öyle bir şey olsaydı, ben de 3 senedir üyeyim ve 15 yaşındayım, ben de aşağılanırdım.(O zamanlar forum kurallarında yaş sınırı yoktu.) Önemli olan insanların yaşı değil, bilgisi.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 30 Ekim 2009 20:48
düşünüldüğünüz için öyle davranılıyor, bunu sorgulayıp hala insanlara söylenmende o davranışın sonuna kadar yerinde ve doğru olduğunu kanıtlıyor zaten.
not: buna bi cevap yazmakla uğraşma istersen, büyük ihtimal geri yanıt gelmez.
sayın chip artık benim yaşımdakiler buraya neden katılamıyorlar en az yaş sınırınız yine 11 yapmanızı istiyorum saygılarımlaBen varım ya.Gerçek yaşım 11 ama hep yaşımın üstündeki şeylerle uğraşırım.Not:Annem şimdiden olacağım mesleğe ilgi duyduğum için Destekliyor.Hatta seviniyor da.O kadar söyliyim.Zaten bilgisayara yüklediğim 2 oyun var onları arasıra oynarım.Ice age 3 ,Euro truck simulator.
Olmak istediğim meslek ne derseniz; Makine Mühendisliği.Zaten bu sene ilk adımımı atıcam Allah'ın izniyle.
1 gb ocz ram, 80 gb Hdd, Geforce serisinden bir Gpu, Pentium 2.0 ghz Cpu, 400 W Psu, İyi soğutmalı bir kasa, Ubuntu'lu bir sistem kuracağım.Ayrıca dershanemin sınavlarına girip onlarda da birinci olup ödül kazanıp onları satarak 1500 Tl'yi topluyacağım.Son Düzenleme: M.G.G ~ 31 Ekim 2009 03:42
Ben varım ya.Gerçek yaşım 11 ama hep yaşımın üstündeki şeylerle uğraşırım.çok iyi bir yorum sana katılıyorum m.g.gNot:Annem şimdiden olacağım mesleğe ilgi duyduğum için Destekliyor.Hatta seviniyor da.O kadar söyliyim.Zaten bilgisayara yüklediğim 2 oyun var onları arasıra oynarım.Ice age 3 ,Euro truck simulator.
Olmak istediğim meslek ne derseniz; Makine Mühendisliği.Zaten bu sene ilk adımımı atıcam Allah'ın izniyle.
1 gb ocz ram, 80 gb Hdd, Geforce serisinden bir Gpu, Pentium 2.0 ghz Cpu, 400 W Psu, İyi soğutmalı bir kasa, Ubuntu'lu bir sistem kuracağım.Ayrıca dershanemin sınavlarına girip onlarda da birinci olup ödül kazanıp onları satarak 1500 Tl'yi topluyacağım.bnde 11 yaşındayım + sen gibi yaşımın üstünde ki şeylerle uğraşıyorum web design gibi
HP-Tubos Melen, alınganlık yapma şimdi. Bazı konular oluyor mesela, gerçekten sizin yaşınıza uygun değil. Sonra ebeveynlerde sorun çıkartabiliyor, bunun önüne geçilmesi lazım. Tabi yaşını büyük gösterirsin, girersin siteye :)Bir link örnek verin...Kimsenin eşit olmadığını söylemedik zaten. Ama örneğin Facebook'ta da bildiğim kadarıyla 13 yaş sınırı var. Genel olarak çocuklara özel siteler dışında çoğu sitede vardır bu "13 yaş" uygulaması. Selçuk İslamoğlu'nun da söylediği gibi 13 yaş ergenlik yaşı. Kiminde daha geç olur, daha erken olur ama ortalama 13 civarındadır. Ve de siteye üye olurken kabul ettiğiniz bir sözleşme var.Yav siz denetmensiniz, nasıl olur Tuncab bey! Adam bana büyük harfle yazıyor. Bundan anlarsın aşağılıyor seni! Ben de bir konu açmıştım o şekilde üye oldum, geliştim. Tabi forum kurallarını okuduk da, adam yaştan bahsediyor, bilgiden değil! Bana bir yorum gösterin, hangi kişiyi (kasıtlı) yanlış yönlendirmişim!
Bu arada şunu da ekleyeyim: Eğer CHIP Online'da yaşı küçük veya büyük olduğu için insanlar aşağılanmaz. Eğer öyle bir şey olsaydı, ben de 3 senedir üyeyim ve 15 yaşındayım, ben de aşağılanırdım.(O zamanlar forum kurallarında yaş sınırı yoktu.) Önemli olan insanların yaşı değil, bilgisi.
https://www.chip.com.tr/forum/esc ... urkiye_t135681.html
Bence bu konu, 13 yaşından küçükler için hiç uygun bir konu değil.
https://www.chip.com.tr/forum/esc ... urkiye_t135681.htmlKonu( bence) 13 değil 30 yaşındaki bir insan için bile uygun değil...
Bence bu konu, 13 yaşından küçükler için hiç uygun bir konu değil.