arkadaşlar ben onboard ses kartı kullanıyom ama ses hoşuma gitmiyor creative a500 5+1 ses sistemim var sizce hangi ses kartını alım SOUND BLASTER 5.1 CMSS EAX mi yoksa yine aynı marka olan creative SB AUDIGY VALUE 7.1 mi
SB AUDIGY VALUE mi? SOUND BLASTER 5.1 CMSS EAX mi
audigy value ötekinden daha iyidir, ama genel düşünürsek ikiside cok eski model kartlar, ole taktıktan sonra cok ucuk bi sekilde kalite bekleme.
peki sen hangi kartı öneriyon anakartın üzerinde bulunandan(alc660) den daha iyi değilmidir??
ben yaklaşık 2-3yıllık anakartımın üzerindeki ses cıkışından sonra audigy value kartı takınca daha kaliteli ses almıştım, onboard sesler konusundan pek birşey diyemicem cünkü genelde ses kartı kullandım(ki suan x-fi xtreme gamer var) ama o ses kartları yinede daha iyi ses vericektir, işletim sistemin xp ise. vista icin cıkartılan sürücüleri tam olarak kartı calıştıramıyor maalesef. ole cok ucuk masrafa gerek yok value 7.1'i alabilirsin...
teşşekkürler dostum bende öle düşünmüştüm bi ses kartı çin 1300 ytl verilmez onun yerinde git ekran kartı al daha ii olur
Notalar Çıkıyormu Çıkıyor Ne Gerek Var Kartlara :D
1300ytl'lik ses kartını nerde gördün sen al iste o 50liralık olanı paşa paşa kullan...
elazigliben yaklaşık 2-3yıllık anakartımın üzerindeki ses cıkışından sonra audigy value kartı takınca daha kaliteli ses almıştım, onboard sesler konusundan pek birşey diyemicem cünkü genelde ses kartı kullandım(ki suan x-fi xtreme gamer var) ama o ses kartları yinede daha iyi ses vericektir, işletim sistemin xp ise. vista icin cıkartılan sürücüleri tam olarak kartı calıştıramıyor maalesef. ole cok ucuk masrafa gerek yok value 7.1'i alabilirsin...SB AUDIGY VALUE 7.1 ben de bu model vistada gayet güzel çalıştırıyor istersen deneyip söylesydin dostum ben tavsiye ederim alcak arkadaşa eax modelinden daha iyi ses veriyor çünkü ikisinide kullandım
teşşeküürler arkadaşlar yorumlarınız için bana çok yardımcı oldunuz sagolun