Scanitto Pro [05.09.2011]

CHIP Online
05-09-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Scanitto Pro kullanımı kolay, hafif ama aradığınız her türlü özelliği barındıran bir belge tarama yazılım paketidir.Bu yazılım sayesinde günlük hayatınızdaki belgelerinizi tarama ve dijital kopyalarını oluşturma işlemleri kolaylaşır, hızlanır ve çok daha verimli hale gelir!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Scanitto Pro kullanımı kolay, hafif ama aradığınız her türlü özelliği barındıran bir belge tarama yazılım paketidir.Bu yazılım sayesinde günlük hayatınızdaki belgelerinizi tarama ve dijital kopyalarını oluşturma işlemleri kolaylaşır, hızlanır ve çok daha verimli hale gelir!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnahtar özellikler:Birden çok dosya biçimi – taradığınız belgeleri PDF, BMP, JPG, TIFF, JP2 ve PNG dosyası olarak kaydedin.
Çok sayfalı belge oluşturma – çok sayfalı PDF'leri kolayca ve güvenli bir şekilde oluşturun.
Tek tıklamayla kopyalama & yazdırma – tarama, kopyalama ve belge yazdırma işlemlerini kolaylıkla yönetin.
Optik karakter tanıma – taradığınız dijital belgeler için düzenleme ve metin arama işlevleri sunar.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Scanitto Pro

koray_fg
05-09-2011, 12:34   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Programın taraması çok net ve hızlı fakat türkçe dil desteği yok. Bunun olmamasıda programın kullanılmamasına neden oluyor çünkü programda topu topu 2 adet özellik var 1. belge taramak 2. taradığı belgeyi karaktere dünüştürmek. Yani taramayı yapıyor fakat türkçe desteklemediği için türkçeye özgü karakterleri ( ş,ü,ç ) çeviremeyip sapıtıyor. Pekte gerekli görmedim programı. Tarayıcınızın kendi tarama programı daha iyi :)