explorer bilgisayarım belgelerim gibi programları actıgımda "scvhost.exe-ortak dil çalışma zamanı hata ayıklama hizmetleri" baslıklı bir hata mesajı alıyorum.
sorunu ortadan kaldırmama yardımcı olursanız cok memnun olurum
explorer bilgisayarım belgelerim gibi programları actıgımda "scvhost.exe-ortak dil çalışma zamanı hata ayıklama hizmetleri" baslıklı bir hata mesajı alıyorum.
sorunu ortadan kaldırmama yardımcı olursanız cok memnun olurum
Internet Information Services veya herhangi bir toolbar kurulu mu?
bu mesajı ne zamandır alıyosun.bilgisayarına yüklediğin toolbarlardan olabilir.sistem geri yükleme yapmayı dene.
2 toolbar vardı onları sildim ama duzelmedi
virüs var sisteminde yada spyware bu host dosyanda bellek taşması var ondan bu hatayı alıyorsun panda 2006 antivirüs yazılımını kullanarak kurtulabilirsin virüsten fakat host dosyan virüsten virüs gidincede bu hatayı alırsın execute teknoloji desteği varsa sisteminin blok yaptırarakta hatadan kurtulabilirsin temizleme işleminden sonra
norton adaware spybot gibi tarayıcılar kullandım ama bi virus bulamadılar,panda 2006 yuklenmek icin nortonun silinmesini sart kosuyo,baska bi virus tarayıcı tavsiyeniz varsa cok memnun olurum
Avg antivirüsü kullanıyorum ve bu sayede bilgisayarım, hiç virüs yüzü görmedi şimdiye kadar ama internette bir sürü virüs yazılımları var freeware olarak,hepsinle denemeni öneririm!!Ayriyeten tarayıpta silebilen veyahut hiç olmazsa bu dosyanın yerini gösterip,bildiren ONLİNE VİRÜS SCANN olarak google da tarat ve pc ni tarattır internette.
serdar xnorton adaware spybot gibi tarayıcılar kullandım ama bi virus bulamadılar,panda 2006 yuklenmek icin nortonun silinmesini sart kosuyo,baska bi virus tarayıcı tavsiyeniz varsa cok memnunsen dostum çıldırmış olmalısın bukadar uyarıyoruz formlarda çift antivirüs kullanılamaz bir pcde.kullanırsanda sistem çöker yada dosyaların zarar görür.her halukarda nortonu kaldırmalısın.ayrıca norton hangi virüsü tanıyıp temizleyebiliyorki ? dünyanın en adi ve en şerefsiz yazılım örneği piyasanın yüzkarası.diğer kuracağın antivirüs programı virüsü bulsa bile silemiyecekki norton lalelik yapıp temizlenmesini engelliyecek.onunkadar şerefsizini görmedim kendi bulmuyor virüsü özellikle başka antivrüs virüsü temizlemeye kaıncada norton hortlayıp aa virüs varmış diyo paso bu mu symantec senin security anlayışın böyle bir anlayış olamaz vallahi symantec kadarda nefret ettiğim yazılım yok zaten kendi içinde virüslerin yaşamasına %100 izin veriyor.pandayı kur nortonu kaldırıp zaten yoksa hiçbir yazılıma tam olarak sildirmeyecek virüsü.virüsün adıda yanlış hatırlamıyorsam nachi.wormSon Düzenleme: black_flood ~ 20 Haziran 2006 08:14
nortonu silip panda ile aratma yaptım,nortonun bulamadıgı veya bulup da silemedigi tehlikeli dosyaları sildi ancak sonuc
black_floodfakat host dosyan virüsten virüs gidincede bu hatayı alırsın execute teknoloji desteği varsa sisteminin blok yaptırarakta hatadan kurtulabilirsin temizleme işlemindenblackflood burda onu kastetti sanırm ama teknik bilgim zayıf oldugu icin burda ne demek istedigini anlayamadım
black_floodserdar xnorton adaware spybot gibi tarayıcılar kullandım ama bi virus bulamadılar,panda 2006 yuklenmek icin nortonun silinmesini sart kosuyo,baska bi virus tarayıcı tavsiyeniz varsa cok memnunsen dostum çıldırmış olmalısın bukadar uyarıyoruz formlarda çift antivirüs kullanılamaz bir pcde.kullanırsanda sistem çöker yada dosyaların zarar görür.her halukarda nortonu kaldırmalısın.ayrıca norton hangi virüsü tanıyıp temizleyebiliyorki ? dünyanın en adi ve en şerefsiz yazılım örneği piyasanın yüzkarası.diğer kuracağın antivirüs programı virüsü bulsa bile silemiyecekki norton lalelik yapıp temizlenmesini engelliyecek.onunkadar şerefsizini görmedim kendi bulmuyor virüsü özellikle başka antivrüs virüsü temizlemeye kaıncada norton hortlayıp aa virüs varmış diyo paso bu mu symantec senin security anlayışın böyle bir anlayış olamaz vallahi symantec kadarda nefret ettiğim yazılım yok zaten kendi içinde virüslerin yaşamasına %100 izin veriyor.pandayı kur nortonu kaldırıp zaten yoksa hiçbir yazılıma tam olarak sildirmeyecek virüsü.virüsün adıda yanlış hatırlamıyorsam nachi.