Merhaba arkadaşlar,
ben XP Professional SP3 kullanıcısıyım. Microsoft'un sitesinde görmüştüm. svchost zımbırtısı XP Prof.'da varmış. Anzak çok pis RAM ve işlemci yiyor. En çok yiyenini sonlandırıyorum. Temalar sıfırlanıyor falan. Normalleşiyor sonra.. Ancak her zaman da bunu yapmaktan bıktım. Bu zımbırtının çözümü yok mu?
scvhost.exe Laneti
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Taze Üye
16 mesaj
o svchost dediğin kendini sistem dosyası olarak gösteren bi virüs KAV veya PANDA veya MCAFEE ile taratırsan :) sorunun çözülecektir :) ayrıca çalıştır'a msconfig yazarak başlangıctan kaldırabilirsin...
OP Taze Üye
9 mesaj
Bendeki svchost.exe başlığa yanlış yazmışım, kusra bakmayın. Ve bendeki virüs değil. Sadece RAM yese yanmıyacağım. Bir %90-100lere gelen işlemci kullanımı var. İyi de bu kadar işlemcimi, Ramimi yiyecek kadar da bir sistem dosyasını döveyim ben :D
Ve msconfig'de svchost.exe diye bir şey yok.
Son Düzenleme: grafitus ~ 29 Ağustos 2009 21:45
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Bendeki svchost.exe başlığa yanlış yazmışım, kusra bakmayın. Ve bendeki virüs değil. Sadece RAM yese yanmıyacağım. Bir %90-100lere gelen işlemci kullanımı var. İyi de bu kadar işlemcimi, Ramimi yiyecek kadar da bir sistem dosyasını döveyim ben :DSen önce o baslangictaki herseyi iptal et calismasin birde adam gibi antivirus kur antivir yada nod falan hafif olanlardan sonra sstem dosyasi bilmem ne ugrasmazsin hem gereksiz programlar makine ile ayni anda basliyor arti güvenlikte yok makinede.
Ve msconfig'de svchost.exe diye bir şey yok.