Seagate'in yeni harici diskleri büyüledi

CHIP Online
25-09-2008, 16:21   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni FreeAgent'lar: Seagate artan depolama ihtiyacını karşılayacak yeni harici disklerini tanıttı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Seag ... -buyuledi_8868.html

Seagate, ödüllü FreeAgent harici disklerinin 2008 Sonbahar serisini özel bir basın toplantısı ile tanıttı. Hem Mac hem de Windows tabanlı bilgisayarlarla uyumlu olan Seagate FreeAgent ailesinin bu yeni nesli; fotoğraf, video ve müzik gibi değerli dijital içerikleri depolamayı, paylaşmayı ve korumayı kolaylaştıran çarpıcı masaüstü ve mobil seçenekler içeriyor.   

Seagate'in en gözde ürünlerinden biri olan FreeAgent Go taşınabilir depolama çözümü, varolan en ince harici disk olarak öne çıkıyor. Yalnızca 12,5 mm kalınlığında olan FreeAgent Go, cebe kolayca sığarken tüketicilerin Seagate'ten beklediği gelişmiş şok ve titreşim korumalarını da barındırıyor. Yeni FreeAgent Go, kablolarla ve USB portlarıyla mücadele etmeyi tarih kitaplarına kaldırarak masaüstünden sokağa hızlı bir şekilde çıkmayı sağlayan dock seçeneğini sunarak bir ilke daha imza atmış oluyor. Disk, 500 GB'a varan kapasitesiyle; film, resim ve müzik arşivlerinin sığabileceği genişlikte depolama alanı sağlayarak standart taşınabilir çözümlerle masaüstü çözümler arasındaki boşluğu dolduruyor. Artık kimsenin kapasite için taşınabilirliği feda etmesine gerek yok; FreeAgent Go her ikisinin de faydalarını ve rahatlığını kusursuz bir pakette sunuyor.  

Yumruk büyüklüğünde cebe sığabilen FreeAgent Go'nun, ince, kompakt yapısı ve 4 farklı rengiyle  Eylül ayından itibaren Amerika, Avrupa ve Asya Pasifik'de 250 GB için 113 $, 320 GB için 139 $, 500 GB içinse 269 $ tavsiye edilen perakende fiyatlarıyla sunulması bekleniyor.


Tüm konu: Seagate'in yeni harici diskleri büyüledi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi sabit disk markasını tercih ediyorsunuz?

berkkarabacak
02-10-2008, 11:58   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Codegan en ucuzu