Kimileri aşırı sorunsuz bi sistem isteyip benim gibi seagate'e hiç güvenmez...Acaba siz olsanız güvenip SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ (7200.10) mu yoksa samsunga güvenip SAMSUNG 250GB 7200RPM 8MB mi alırsınız???(Seagate 15 dolar daha pahalı)....
Seagate&Samsung
Seagate al kardeş.Merak etme sorun çıkartmaz.Şuan piyasadaki üç büyük üreticiden bir seagate.Maxtor'ude satın aldı.Gücüne güç kattı anlayancağın.Üstelik almak istediğin diskte sata 2 ve NCQ özellikleri var performansıda çok iyi birde raid 0 yaparsan uçar makinen.
ok anladım ama raid 0 ne demek...
Seagate hddler bildiğim kadarıyla çok güç testlerden geçiyorlarmış bunlar;sıcak,soğuk,sarsıntı gibi ve bu testleri sorunsuz geçiyorlarmış ama samsung da artık kendini kanıtladı ben samsung 80gb 7200rpm kullanıyorum nazar değmesin problem çıkarmadı şimdiye kadar.son karar senin;)
ben hem samsung hem de seagate kullandım.bir fark göremedim ama ikisinin de özellikleri aynıydı.hatta şu anda seagate kullanıyorum.
Anakartınız sata II ve NCQ destekliyorsa tabiki seagate.
Ben 250 gb sata II 16 mb WD. aldım ve memnunum, önerebilirim..
ben seagate kullanıom cok memnunum saygılar
delikanli53bide ben sata düşmanı oldum burda benim söylediklerim pata idi.Bana sorun çıkarmadığı sürece kulaktan dolma bilgilerle düşman olmam biraz anlamsız olur.Tabiki ilk önce deneyeceksiniz daha sonra yorum yapacaksınız..
Recep BaltaşBen Samsung kullanıyorum 250 GB...Çok ısınıyor..onun dışında başka bir şikayetim yoq...İlginç genel olarak samsunglar diğerlerine nazaran daha düşük ısıda çalışırlar ama her ne olursa olsun benimde favorim samsung..
samsung'dan ne kadar nefret etsem de hdd de seagate den daha iyi..seagate ler pc açıldığında çalışmaya 55-56 derce gibi bir sıcaklıktan başlıo..tehlike sıcaklıkları da 60 derece..sonra da fiziksel hatalar sonra verelini clock..ama samsung 51-52 den başlıo..bunun için samsung daha güvenilir.
Bende Samsung Kullanıyorum yanlıs olmasın 4 sene oldu heralde eski pc dede samsung yenisindede Memnunummm
Recep BaltaşBen Samsung kullanıyorum 250 GB...Çok ısınıyor..onun dışında başka bir şikayetim yoq...Derkan şuan çalışma ısısı kaç derece??
valla benim eskiden monitörüm de, cd yazıcım da harddiskim de samsung tu.gayet memnundum.ama şimdi harddiski seagate aldım.ondan da memnunum.ikisi de hiç sorun çıkarmadı.