Öncelikle Meraba arkadaşlar Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayı yeniyim. Arkadaşlar bu ( searchandseek ) arama tarayıcım olarak ayarlandı ama ne yaptıysam silemedim. program kaldırdan kaldırdım dosyasını sildim virüs programım ile tarattım ( Combofix ) ama bir türlü silemiyorum. programdan kaldırdan kaldırıyorum arama motorum normale ( google ) dönüyor ama bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra yine bu ( searchandseek ) arama tarayıcısı olarak karşıma çıkıyor. Sinir Oldum Ne yapmam lazım ?
searchandseek Kaldıramıyorum YARDIM!
regediti aç ctrl f4 yapıp searchandseek yazıp arama yap bulduklarını sil ayrıca başlat menüsü internet explorera sağ tıkla özellikler hedef kısmının "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" şeklinde olması lazım. kontrol et.
arkadaşım selam. yazdıkların için teşekkür ediyorum ama bu search and seek i bir türlü kaldıramadım. dediğin herşeyi yaptım. bir de yukarıdaki arkadaş çözdüm diye yazmış. nasıl yapmış açıklarsa ne iyi olurdu.
chrome i açıyorum 3 sekme birden açılıyor. google search and seek ve google. çıldıracağım
Sistemde büyük olasılıkla zararlı bir yazılım var iyi bir antivirüsle tarama yap.arkadaşım selam. yazdıkların için teşekkür ediyorum ama bu search and seek i bir türlü kaldıramadım. dediğin herşeyi yaptım. bir de yukarıdaki arkadaş çözdüm diye yazmış. nasıl yapmış açıklarsa ne iyi olurdu.chrome i açıyorum 3 sekme birden açılıyor. google search and seek ve google. çıldıracağı
Alttaki konuda 1. ve 2. adımları uygularsanız sorununuz kalmaz sanırım.Öncelikle Meraba arkadaşlar Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayı yeniyim. Arkadaşlar bu ( searchandseek ) arama tarayıcım olarak ayarlandı ama ne yaptıysam silemedim. program kaldırdan kaldırdım dosyasını sildim virüs programım ile tarattım ( Combofix ) ama bir türlü silemiyorum. programdan kaldırdan kaldırıyorum arama motorum normale ( google ) dönüyor ama bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra yine bu ( searchandseek ) arama tarayıcısı olarak karşıma çıkıyor. Sinir Oldum Ne yapmam lazım ?
http://www.bilisimplatformu.com/ ... ?pid=32632#pid32632
Altta chrome arama motorundaki düzenlemeleri nasıl yapacağınızı görebilirsiniz.