Öncelikle Meraba arkadaşlar Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayı yeniyim. Arkadaşlar bu ( searchandseek ) arama tarayıcım olarak ayarlandı ama ne yaptıysam silemedim. program kaldırdan kaldırdım dosyasını sildim virüs programım ile tarattım ( Combofix ) ama bir türlü silemiyorum. programdan kaldırdan kaldırıyorum arama motorum normale ( google ) dönüyor ama bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra yine bu ( searchandseek ) arama tarayıcısı olarak karşıma çıkıyor. Sinir Oldum Ne yapmam lazım ?
searchandseek Kaldıramıyorum YARDIM!
regediti aç ctrl f4 yapıp searchandseek yazıp arama yap bulduklarını sil ayrıca başlat menüsü internet explorera sağ tıkla özellikler hedef kısmının "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" şeklinde olması lazım. kontrol et.
arkadaşım selam. yazdıkların için teşekkür ediyorum ama bu search and seek i bir türlü kaldıramadım. dediğin herşeyi yaptım. bir de yukarıdaki arkadaş çözdüm diye yazmış. nasıl yapmış açıklarsa ne iyi olurdu.
chrome i açıyorum 3 sekme birden açılıyor. google search and seek ve google. çıldıracağım
arkadaşım selam. yazdıkların için teşekkür ediyorum ama bu search and seek i bir türlü kaldıramadım. dediğin herşeyi yaptım. bir de yukarıdaki arkadaş çözdüm diye yazmış. nasıl yapmış açıklarsa ne iyi olurdu.Sistemde büyük olasılıkla zararlı bir yazılım var iyi bir antivirüsle tarama yap.chrome i açıyorum 3 sekme birden açılıyor. google search and seek ve google. çıldıracağı
Öncelikle Meraba arkadaşlar Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayı yeniyim. Arkadaşlar bu ( searchandseek ) arama tarayıcım olarak ayarlandı ama ne yaptıysam silemedim. program kaldırdan kaldırdım dosyasını sildim virüs programım ile tarattım ( Combofix ) ama bir türlü silemiyorum. programdan kaldırdan kaldırıyorum arama motorum normale ( google ) dönüyor ama bilgisayarımı kapatıp açtıktan sonra yine bu ( searchandseek ) arama tarayıcısı olarak karşıma çıkıyor. Sinir Oldum Ne yapmam lazım ?Alttaki konuda 1. ve 2. adımları uygularsanız sorununuz kalmaz sanırım.http://www.bilisimplatformu.com/ ... ?pid=32632#pid32632
Altta chrome arama motorundaki düzenlemeleri nasıl yapacağınızı görebilirsiniz.