Merhaba arkadaslar
Eğer İnternet Explorerizi açtığınızda search sayfası cıkıyorsa
yardım isterseniz size en iyi sekilde yardımcı olabilirim.
Gerci Jksearch hakkında yardımınız icin tesekkür ederim bu arada cok yardımcı oldunuz...
Voidnull
Searchx.cc
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bilader "Yardımcı olabilirim" diyeceğine, ne yazacaksan yazsana bizde bilelim... Ben explorer'ı açtım mı hep search bar çıkıyor... ne spy bot ne de ad aware silemiyor bi türlü...
Yardımcı olmak için bu mesajı yazdım.
Searchx.cc script olarak hazırlanmış bir trojandir. Explorer i açtığında about:blank sayfası cıkmasına rağmen search sayfası da beraberinde çıkmaktadır. CWShredder programını calıstırdığında temizliyor ama yaklasık olarak 2 dakika sonra tekrar geliyor. Spybot search & destroy 1.3 programı crack lı hali normalde temizler ama temizlemiyorsa Trojanhunter programı yine cracklı hali kesin olarak temizliyor. Kolay gelsin...
Tamam şimdi oldu saolasın... İlk mesajım için özür dilerim biraz sinirli iken yazmışım herhalde
Merhaba Arkadaslar
Özür dileyecek birşey yaptığını sanmıyorum
Bende aslında biraz asabi bir tipimdir. Adamdan birşey sorarsın internet te var ordan bak der.
Ulan bakıp bulamamışımdır. ve bilen arkadaşlardan yardım istemişimdir. Doğal olarak
Sorununun hal olduğuna sevindim
Swat_Man birşey değil
Herşey paylaşılıca güzeldir.
Kolay gelsin
voidnull sanırım bu spy lar yüzünden baya çektin :)
bide bana yardımcı olabilir misin ?? ben yeni bi topic açtım da cvp yazan yok oraya bakarsan sevinirim.
konu başlığı "Spy Mağduru"