Hazır, Eurovizyon furyası var...
Türk enstrümanları kullanarak ilk kez 3. olduğumuz 1997 senesindeki yarışmadan....
Valla ne yalan söyleyim şimdi bu senenin 1. sini dinliyordum.Kendimizi kandırmayalım.Adam sonuna kadar haketmiş 1. olmayı.Buyrun.Furyaya devam
Im in love with a fairytale,
even though it hurts
Cause I dont care if I lose my mind
Im already cursed.
Every day we started fighting,
every night we fell in love
No one else could make me sadder,
but no one else could lift me high above
I dont know what I was doing,
when suddenly, we fell apart
Nowadays, I cannot find her
But when I do, well get a brand new start
Im in love with a fairytale,
even though it hurts
Im already cursed
Shes a fairytale
Yeah
Even though it hurts
Im already cursed
Teşekkürler.Ben HD olanını bulamamıştım.Bu çok makbule geçti :)
Edit:Videoyu yeniden düzenledim.HQ (yüksek kalite) artık.
Madem eurovisiondan gidiyoruz biraz daha nostalji diyelim ve 9. olduğumuz ve taklalar attığımız 1986 ya gidelim.Ne günlermiş be hey gidi nerden nereye. ( Candan Erçetin e dikkat.Ne kadar gençmiş)
Phantom26Madem eurovisiondan gidiyoruz biraz daha nostalji diyelim ve 9. olduğumuz ve taklalar attığımız 1986 ya gidelim.Ne günlermiş be hey gidi nerden nereye. ( Candan Erçetin e dikkat.Ne kadar gençmiş)Candan Erçetin'le 1986 yılında tanışmıştım ilk Kuşadası'nda... Altın Güvercin Şarkı yarışmasının da jürisiydi o sene... Eurovizyona katıldığını bilmiyorum bak.
7 yaşındayken ha :)
Yalnız bu konuya hiç ilgi olmadı.İkimiz karşılıklı konuşmuş gibi oldu.Galiba forumun çoğunluğu çok genç arkadaşlar olduğundan.
Şebnem Paker de kim yahu diyen çok olmuştur :)
Phantom267 yaşındayken ha :)8 yaşındayken :)
Yalnız bu konuya hiç ilgi olmadı.İkimiz karşılıklı konuşmuş gibi oldu.Galiba forumun çoğunluğu çok genç arkadaşlar olduğundan.
Şebnem Paker de kim yahu diyen çok olmuştur :)
Ben şarkıyı hatırlıyorum. O zamanlar küçüktüm. Yalnız kızı hatırlamıyorum. Kareografi, kıyafet, ses, şarkı.. hepsi çok iyiymiş. Hele zilleri görünce bittim yani.
Bu 80'ler bir garip ya :D Bu arada Candan Erçetin eskisinden daha güzel bence şu an.