Şehirler Savaşı Online Strateji Oyunu

burak551907
26-12-2012, 20:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Şehirler Savaşı Nedir Ne Değildir ? 
Şehirler Savaşı Türkiyedeki gerçek il ve ilce isimlerini barındıran ve buralara kuracağınız ülkeleri geliştirirek puan durumunda en önce olmayı ve şehrinizi enönemli şehir haline getirmeyi amaç edineceğiniz bir oyundur 

Bu bir savaş oyunu. Oyunda savaşabilmek için yetiştireceğin askerler ve üretebileceğin silahların olacak. Bu üretimleri gerçekleştirebilmek için ve bu üretimler için sana gereken madenleri elde etmek için sana ait karargâhların olacak. Bu karargâhlarda maden üretip askerlerini yetiştirecek ve daha güçlüolabilmek için savaşlar yapacaksın. Şehirler Savaşı Türkiye'deki gerçek il ve ilce isimlerini barındıran ve buralara kuracağınız ülkeleri geliştirerek puan durumunda en önce olmayı ve şehrinizi en önemli şehir haline getirmeyi amaç edineceğiniz bir oyundur. 
Bir yandan sıradan oyuncuları yenmeye çalışırken birde tüm oyuncular için verilen ortak görevleri yapmaya çalışmanız gerekiyor. Verilen görevi ilk yapankişi kendisi yeni oyun görevi haline geliyor. 

Oyunun amacı diğer oyuncularla savaşıp güçlenerek oyun birincisini yokedip onun tahtına oturmaktır. Bu görevi yaparken elbetteki oyundaki bazı olmazssa olmazları yerine getirip güçlenmeniz gerekmektedir. Oyunda daha fazla harcama yapan puan kazanır harcadığınız 2500 Petrol veya 1500 Gıda veya 1000 Altın harcaması karşılığında 1 puan alırsınız tabiki daha fazla harcama yapabilmek için diğer oyuncularla savaşıp onların elindekileri almaya çalışmalsınız. 
Oyun linki: 

http://www.sehirlersavasi.com/?ref=1190397