"Arkadaşlar yüreklerimizi kor gibi dağlayan "ŞEHİTLERİMİZİN" anısına profil resimlerimizi "TÜRK BAYRAĞI" yapmayı teklif ediyorum... Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim....
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" "ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN"
"Arkadaşlar yüreklerimizi kor gibi dağlayan "ŞEHİTLERİMİZİN" anısına profil resimlerimizi "TÜRK BAYRAĞI" yapmayı teklif ediyorum... Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim....
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" "ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN"
O kadar sinirliyim ki anlatamam. Askerliğimi Şırnak/uludere/ Gülyazı'da yaptım. İnanın her dağın adını sayabilirim ama ben buradayken orada bir şeyler olunca kendimi hapiste eli kolu bağlı gibi hissediyorum.Acaba sayın hükümet mensupları şehitlerin anası babası kardeşi yada akrabası gibi üzülmüşler midir?Yazık ya... inşallah bu tür olayları umursamayan, gülüp geçen insanlar da aynı acıları paylaşırlar.<
ancak,
bir an değil her an!
O kadar sinirliyim ki anlatamam. Askerliğimi Şırnak/uludere/ Gülyazı'da yaptım. İnanın her dağın adını sayabilirim ama ben buradayken orada bir şeyler olunca kendimi hapiste eli kolu bağlı gibi hissediyorum.Acaba sayın hükümet mensupları şehitlerin anası babası kardeşi yada akrabası gibi üzülmüşler midir?Yazık ya... inşallah bu tür olayları umursamayan, gülüp geçen insanlar da aynı acıları paylaşırlar.<Evet abi.Olaydan sonra bir programa emekli albay çıktı.Tanırsın belki Sarızeybek.Adamı konuşturmamak için ellerinden geleni yapıyolar.Böyleleri de var işte.