selam arkadas,lar
ogrencı ısı p-4 775 serısı kasa+monıtor arıyorum
ıst ıcı elden pesın alıcam nakıt oducem lutfen fıat,larınız ogrencı ısı olsun
tesekkurler ılgılenen arkadasları,ma
selamlar
selam arkadaslar ogrencı ısı makına arıyorum kasa+
Fiyat olarak ne diyorsun. Ve özelliklerinden biraz bahsetsen ?
Fiyat olarak ne diyorsun. Ve özelliklerinden biraz bahsetsen ?dostum ders calısmak ıcın bır makına + grafık cızım yapacagım bır sıstem olmalı
dıo cor serısı olabılır (oyun oynamak ıcın degıl ) asla yanlıs anlamayın ama bıraz hızlı olması
lazım ve cozunurluk ıyı olması lazım her halde anlata bıldım pek bılgım yok
yardımcı olursanız svınırım
selamlar
B/A
Bende Pentium 4 3.00 Ghz 1gb ram 512mb ekran kartlı bir pc var kullanmadığım. Öğrenci işi yazdığın için böyle birşey arıyorsun sanmıstım. Çizim yapcaksan pek işine yaramaz galiba.
Bende Pentium 4 3.00 Ghz 1gb ram 512mb ekran kartlı bir pc var kullanmadığım. Öğrenci işi yazdığın için böyle birşey arıyorsun sanmıstım. Çizim yapcaksan pek işine yaramaz galiba.evet kardesım hakkaten bu makına bır ıse yaramaz yanlıs anlama benım ısımı gormez ama merak ettım fıat
nedır belkı uzerınden bırsey degıstırerek bıseyler yaparmıyız dıye sordum ınternet kafedeyım
1 saatım falan kaldı cevaplarınızı cabuk beklıyorum hak verırsınız selamlar
Bu sistem sana gider bir bak:saol kardesım o arkadas paracı cok para ıstıyo
https://www.chip.com.tr/forum/sat ... 320-tl_t198959.html
monıtorlen beraber 250 lıra dedık monıtoru satmıs hala 300 lıranın pesınde eskı sısteme
genede sag ol ılgıne tesekkurler
zamanım bıtıyo doslar yarın gıne burdayım teklıflerınızı beklıyorum tesekkurler
ılgılerınız ıcın
aramaya devam doslar
selam arkadas,largereklı bılgıyı yazdım okuyabılırsınız sıtede
[/URL]Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
[/URL]Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
selam degerlı arkadas,lar
uygun teklıflerınızı bek,lıyorum
saygılarımla
B,adam
KIVIRCIK SEN NE ARIYOSUN
kaptan abım hepımızın yerıne arıyo ıste
ıyı geceler dostum
meto
selam arkadas,larselam kıvırcık
sana yakın yenıbosna,da 1 adet Q-8200 buldum gorusmeler suruyo
selamlar
ARAMAYA DEVAM
kaptan
intel core duo 2.8 ghz
tüplü monitör
512 ram
128 mb ekran kartı
foxconn ana kart dvd room düzgün çalışmıyor
hdd kafa vuruyor.
istanbul değil 150 ye bırakırım.
intel core duo 2.8 ghzDEGERLI SITE SAKINLERIMIZ
tüplü monitör
512 ram
128 mb ekran kartı
foxconn ana kart dvd room düzgün çalışmıyor
hdd kafa vuruyor.istanbul değil 150 ye bırakırım.
YORUM SIZIN
ADAM
COPE ATICAGI MAKINAYI BANA SATMAYA CALISIYO OLUR SEY DEGIL
AYIPTIR AYIPTIR TEK KELIMEYLE
degerlı sıte sakınlerımız COK SINIRLEN,DIM sız benım yerımde olsanız ne derdınız AF OLA
saygılarımla
DEGERLI SITE SAKINLERIMIZçöpe atılacak bir bilgisayar kullanıyorsam o benim sorunum donanım ve teknik bilgin yetersizse bu benim sorunum değil burada sorun şu sen grafik işi yapacak bir pc arıyorsun ben konunun diğer mesajlarına bakmadan beklentilerini bilmeden bu mesajı attım buda benim benim hatam kapiş
YORUM SIZIN
ADAM
COPE ATICAGI MAKINAYI BANA SATMAYA CALISIYO OLUR SEY DEGIL
AYIPTIR AYIPTIR TEK KELIMEYLE
degerlı sıte sakınlerımız COK SINIRLEN,DIM sız benım yerımde olsanız ne derdınız AF OLA
saygıları
çöpe atılacak bir bilgisayar kullanıyorsam o benim sorunum donanım ve teknik bilgin yetersizse bu benim sorunum değil burada sorun şu sen grafik işi yapacak bir pc arıyorsun ben konunun diğer mesajlarına bakmadan beklentilerini bilmeden bu mesajı attım buda benim benim hatam kapişbenım teknık bılgım yetersız haaaaa =)))))))))))))))) sakasın galıba bır mesaj,larıma bak ıstersen
ben suhey-34 yanı kaptan abımın cıra,yım
selamlar
B/adam
core duou 2.8 işlemcili bir kasayı çöpe atmam gerektiğini söyleyen sen değilmiydin bu kasa rahatlıkla yükseltilebilir 400 tl masrafla konunu saptırmak istemiyorum ama durum budur varsa elinde core duo 2.8 işlemci sen eğer çöpe atacaksan bana gönder lütfen.
core duou 2.8 işlemcili bir kasayı çöpe atmam gerektiğini söyleyen sen değilmiydin bu kasa rahatlıkla yükseltilebilir 400 tl masrafla konunu saptırmak istemiyorum ama durum budur varsa elinde core duo 2.8 işlemci sen eğer çöpe atacaksan bana gönder lütfen.KARDESIM HALA NEYIN METI,NI EDIYOSUN ANLAMADIM
Q9850 LER bıttı dıyorum hala ne anlatıyosun 12 mb ceş,lerden bahsedıyorum
kıytırık ıslemcıyı anlatıyosun teknını kaptan anlatır sana sıteye cıkınca ben okadar bılgıye sahıp
degılım gelsın sana mutlaka yazıcak,tır yol,da dır her halde bekle bıraz cıkar sıteye
selamlar
B/ ADAM
Bilge adam Sen ders çalışmak ve çizm ypmak için pc arıyon ama Senn Hayalinde Olan Sistem oyun sistemi bunun farkındamısn intel core 2 duo 2.8 işlemci ve 512mb ekran kartıyla her türlü çizimi yaparsın...
Sen suna oyun makinası istyom desene Adama diyosun çöpe atıcağı pc yi bana sunuyr ayıp yha diyosun ee adam çöpe atıcağına bir şeklde bunu değerlendirmeye calısyor adam sana sunuyor olmaz deyip geçicegine ayıp flan diyosun Söylermsn nasıl bir sistem istyon core i5 2 gb ekran kartı nasıl ders çalışmak içn yetermi sana :D:D hey allahım yha siteden soğutrsnz adamı
Bilge adam Sen ders çalışmak ve çizm ypmak için pc arıyon ama Senn Hayalinde Olan Sistem oyun sistemi bunun farkındamısn intel core 2 duo 2.8 işlemci ve 512mb ekran kartıyla her türlü çizimi yaparsın...selam kardesım su konuya bır acıklık getıreyımde gıdeyım ıslerım var senın konuyu okumadıgın bellı
Sen suna oyun makinası istyom desene Adama diyosun çöpe atıcağı pc yi bana sunuyr ayıp yha diyosun ee adam çöpe atıcağına bir şeklde bunu değerlendirmeye calısyor adam sana sunuyor olmaz deyip geçicegine ayıp flan diyosun Söylermsn nasıl bir sistem istyon core i5 2 gb ekran kartı nasıl ders çalışmak içn yetermi sana :D:D hey allahım yha siteden soğutrsnz adamı
burda bır karısıklık olmus boys 36 kardesımın mazemelerının arızalı oldugunu gordum mesaj,da ortalık ondan
karısmıs bıraz
ben su an balık adamın yanındayım ve onun makınasınla yazıyorum suheyl-34 kaptan electronıc
sımdı degerlı kardesım konuyu sana kısaca bır ozetlıyım oyun makınası arıyosun olayına gelınce
sımdı bu kıvır,cıgın yanı bılge adamın babası seker gıbı bır ınsan sıteden bır makına alıyorlardı
anlasamadılar ıyı nıyetlı yardımcı oluyum dıye mevzuya gırdım boyle bır dosluk olustu aramızda
oydu buydu derken ıncırlı,den avcılara kadar bır cok arkadasımız oldu ve yaklasık 30 kısı oldu
yakın zaman,da hepsı guzel cocuklar ve sıtemızde,ler ve bır makınadan 10/15 kısı cıktıgını gormusundur belkı bu cocuklar cogu dandık dunduk ne ıdı belırsız ınternet kafelerın,de hadı dedım bunları bu pıs ortamdan uzaklastırıyım ve her kezın ıyı kotu bır makınası olsun kotu yollara sapmasın kımse
yanı dostum tamamen kotu ortamdan uzaklastırmak ve abılık yapmak tıcaret falan asla yoktur bu ısın ucunda dusunen,ler ıcın ınan,mayanlar ıcın dıyorum ıncırlıden avcılara kadar 1 lıra menfaat varmıdır
cıksınlar soylesın,ler bunlar konu asla dıgıl sorunda dıgıl kımseye hesabımız yok kardesım
makına ısıne gelınce bu kıvırcıgın babası ıle aramız cok ıyı yaslarda yakın olunca ınsan kanka oluyo
o 50 yasında ben 46 yaslar yakın muhabbet guzel ve muhabbet sırasında dedıkı hep bu cocuga devamlı
makınamı degıstırıcez dıye bır konu gectı ucuz etın yahnısı mısalı ben emeklı adamım buna bırsey yapalım
5/6 yıl kullansın degınce orta vadelı bıraz gelısken oyun makınası,nı ben onerdım teccubelerıme dayanarak
cunku aldıgın bır sıstem gunumuzde eskımeden 3/6 ay sonra hurdaya cıkabılıyo hadı onu degıstır bunu degıstır emeklı adam 3 kurus maasını ıslemcıye anakarttamı yatırsın durmadan 1 kere topla 3/5 devam et
dedım bır ornek verıyım kardesıme sene 1992/93 zamanı 1750 dolara pentrıum 2 /350 kurdum aradan
2/3 hafta gectı p-3 bır patlattı p-300/550/800 derken arka arkaya 1750 dolar oldu cop gıne bakmayın
vındos 98 den sonra xp patladı ve yerınde durdu hala calısıyo uzun surede calısıcak gıbı
7 falan allahtan cok rabet gormuyo her kez 7 donmuyo sıstemler,lerde fazla desdeklemıyo ama
onemlı degıl ha 95/98 ha xp ha 7 hıc bır sey yok bır lınux muhabbetı var onuda hekırlar kullanıyo
kac adam varkı hekır gecınen dunya,da 10 kısıyı zor gecer hatta gecmez
evet dostum dusuncelerımı paylastım ben hep soyluyorum
bır bırımıze SAYGILI VE SEVGILI OLALIM DIYE ---kaptan abınızın tavsıyesıdır
saygı ve sevgılerımı sunar yanaklarınız,dan operım
suheyl-34// kaptan electronıc /// (balıkman makınasından cıkıs yapılmakta.dır ))
Merhaba,
Monitörsüz size 150 tl den kasa toplayabilirim.
Merhaba,selam kardesım
Monitörsüz size 150 tl den kasa toplayabilirim.
sıteye yenı geldıgın ve ılanları okumadıgın bellı
sız bızım sıstemlerı 400/700 arası toplarmısınız
anakart +rem +ıslemcı olarak
-------------------------------------------------------------
79/dan berı hızmet 7/24-----05462066240------kaptan electronıc------
arızalı -p-4 kasaları
arızalı anakartları
arızalı harddısclerı
anakart rem ıslemcı komple takımları alırım (BAKIM VE TAMIRLERINI YAPARIM )