arkadaşlar iki günden beri pc açınca windows sahte olduğunu yazılm kurbanı olabilirsiniz diye uyarı alıyorum.ne yapmalıyım bu konularda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla
selam
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
268 mesaj
ya 150 dolar ver orjinelini al yada bi format at pcni güncelle ama yazlım dogrulamasından geçirme çıkmaz
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
as..
Başlığı acemiliğine veriyorum..
Uyarıyı atlatmanın yolu var..Google'da arat "Kopya XP'yi orjinal yapmak" şeklinde mesela..
1 MB civarındaki dosya ile 20 saniye içinde orjinallik taramasından geçen bir sistemin olabilir..
Benden önce cevap veren arkadaşlar YASAL olan cevabı vermişler..
OP Taze Üye
8 mesaj
çok teşekkür ederim CU_GS7 allah razı olsun hallettim.
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj
CU_GS7as..ya ben böyle yazdıgımda herkes bana uygun değil diyor
Başlığı acemiliğine veriyorum..
Uyarıyı atlatmanın yolu var..Google'da arat "Kopya XP'yi orjinal yapmak" şeklinde mesela..
1 MB civarındaki dosya ile 20 saniye içinde orjinallik taramasından geçen bir sistemin olabilir..
Benden önce cevap veren arkadaşlar YASAL olan cevabı vermişler..
ama sen yazdıgında niye uygun oluyor.
ben bir kere böyle yazdım modler kızdılar,
yönlerdirmede yasakmış.
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
asimileciya ben böyle yazdıgımda herkes bana uygun değil diyorBen katibim ondan dermişim hehe..
ama sen yazdıgında niye uygun oluyor.
ben bir kere böyle yazdım modler kızdılar,
yönlerdirmede yasakmış.
Benle bir alakası yok bence..
Ben CHIP'in bazı zamanlar yaptığını yaptım..Gerek dergide,grek forumda..
Direkt olarak program linki vermek yerine Google'da araştır dedim..Bir de aynen CHIP'in bazı konularda yaptığı gibi belirttim..(Malum konular)"Bu durum yasa dışı oluyor,kullanmak,yapmak senin elinde vs..benden önceki arkdaşlar yasal yolu açıklamışlar.."