Selcuk bey ellerinize saglik iyi not aldiniz...
Chip online da farketinizmi bilmiyorum yeni seyler gormeye basladim.Ve sitenin hizi gunden gune artiyor.
Selcuk bey siteye ve yanitlarimiza gosterdiginiz ilgiden oturu tessekur ederim eksiklikler gunden gune azaliyor, ben farkediyorum.
Gelismelerin devami icin Arkadaslardan ricam duzgunce sorunlarini dile getirmeleri.(site hakkinda)
Selcuk bey ellerinize saglik iyi not aldiniz...
site %100 islemci kullaniyordu simdi optimasyon yapilmis %20 lere dustu chip online islemci kullanimi.
Evet... Gözle farkedilir derecede bir hızlanma sözkonusu sitede.. Arasıra geç bağlanılırdı siteye, o bile yok.. Şimdi hemen bağlanıyor..
Artık 5-10 tane sekme açarken işlemcinin şaftı kaymıyor :D
Bazı değişiklikler,eski özelliklerin kalkmasına da neden olduHaklısın yunus :( Şimdi yazıyı kalın veya renkli yazacağınız font ayarları yok.. Resim eklenecek düğmeler aktif değil.. Onları yapsalar iyi olur.. Bir de smile'leri kaldırdılar yaa.. Eskileri iyiydi :D Yeniler görünmüyor..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 08 Nisan 2012 22:53
Bazı olumsuzlukların giderilmesi gerçekden hoşuma gitmeye başladı.Ciddi bi hızlanma söz konusu,zamanla umarım tüm eksikler giderilir.Forumun 2008-2009 daki daha aktif kalabalık dönemlerine dönmesini temenni ederim.Ama hala şu forumun sola yatık haline sinir oluyorum en çok :)
Idare edelim duzelir umariz.
beyler bu chip in birden bire agirlasma sebebini buldum,Ya bakim var yada biri 30 dan fazla segme acip surekli yeniletiyor buda bug ve ping suresinin uzamasina neden oluyor.Bunu kim yapiyor kim 5 ten fazla segme acip yeniletiyorsa kessin sakayi siteye giremiyoz.
Şu an rahat :D ama bazı vakitler imleç bile donuyor :D
selcuk bey turbo boost 3 u gelistiriyor herhalde :)
Arada bir sitede düşüş oluyor ama o kadar olur galiba daha bitmedi çalışmalar
Ama çok güzel eskisine nazaran site harika...
Dün gece saat 2 civarlarında yaklaşık 2 dk siteye bağlanamadı ara ara böyle bağlantı sorunları olur ... Bak yahu bunu yazarken bağlantı hatası yasadım .?? Olacak iş değil doğrusu.!! Demek ki hala sorun var.???
Dün gece saat 2 civarlarında yaklaşık 2 dk siteye bağlanamadı ara ara böyle bağlantı sorunları olur ... Bak yahu bunu yazarken bağlantı hatası yasadım .?? Olacak iş değil doğrusu.!! Demek ki hala sorun var.???Evet demin bi ara server kapandı sanki google'dan tıklıyorum site açılmıyor hatada vermiyor :S
Evet demin bi ara server kapandı sanki google'dan tıklıyorum site açılmıyor hatada vermiyor :Bu sorunlar önceden hep oluyordu her gece...umarım çözülür bütün sorunlar gerçekten vakti gelmişti...
Ve Selçuk Bey'den ricam denetleme daha sıkı olsun. Bazı forumlarda bakıyorum da neredeyse her 10 kişiden 4-5'i uzaklaştırma alış veya banlanmış. Bizde de olsun bunlar.