Sen misin "ücretsiz" internet satan?
Evinde, bedava internet bağlantısı yapabilecek modem üreten uyanık, bu modemleri FBI'a satmaya kalkınca yakayı ele verdi.
Yine Amerika, yine internet ve adli vaka. Matthew Delorey adlı bir dostumuz, internete bedava girmeyi sağlayan modemlerini FBI'a satmaya kalkınca, 20 yıl hapis ve 250.000 dolar para cezası ile yüzyüze geldi.
Delorey, Comcast'in kablolu internet modemlerini biraz kurcalayarak, cihaların daha önce kaydı yapılmış bir modem olarak görünmesini sağlayıp sattığı kişileri abonelik ücretini ödemekten kurtarıyordu. Halilyle bu cihazları yüzlerce müşteriye satmayı da başardı. Sıçramaya alışan çekirge, modemini iki FBI ajanına da pazarlamaya kalkınca cezalar altında ezildi.
Sen misin "ücretsiz" internet satan?
- 1
- 2
Bu haberi okumamıştım. Benim gibi okumamış kişiler de okumuş oldular.
Evet okumuş olduk teşekkürler...
tüh kötü olmuş,bize gelmeden yakalanması daha da kötü olmuş :(
bunu bizimkiler nasıl akıl edemedi ben ona şaşırdım.elektirk sayacının ters dönebilmesini sağlayan internet hastası bir millet olarak bizim daha önce bunu düşünmemiz lazımdı aslında.
arkadaşlar o modemden varsa eğer üretebilen varsa banada haber vesin :)
:) Yazık Olmus Bea Evinde Otur ... Niye :D satıosun satma kendin kullan :)
Niye FBI'a satmaya kalkmış ki ? problem var demek ki çocukta.
ilginç bir buluş nobel ödülü vermek gerek arkadaşa :)
Adamlarda internet fiyatları çok uygun ama bizde resmen sömürülüyoruz.Hemde 1mbit 45 tl 8mbit kotalı (15gb) 49 tl ve telekom 8mbit e geçtikten sonra hatlar iyice kaldırmamaya başladı dowload yaparken pazar günleri çile çekiyoz.En kısa zamanda fiber optige geçilmeli ve Fiyatlarında 20mbit 10ytl indirlmesi gerektigini düşünüyorum.Ülkemiz herşeyin en pahalısını kullanıyor internette bunlardan biri.
Aynen ya çok saçma uygulamalar var kuzey ülkeleri çok az fiyata internet veriyor Türkiye de yapsa keşke :(
Bedava internet Türkiye'de de var arkadaşlar maalesef
Ya adam bizim ülkede olmadığından bu kadar şanssız eğer burda o kadar yüksek ücreti ttnete bayıyo olsaydı zaten bedava netle yetinir, bayram yapar, kimseye satmayı düşünmezdi bile...
Bence bunu Türkler yapmalıydı, her şeyin en pahalısını kullanan biziz.
- 1
- 2