Bilgisayar kursunu o kadar okudum ama sertifikam gelmedi. Spam'e falan da baktım ama...
LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ACİL
PLİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZ
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam mod arkadaşlar konuyu taşıyabilirler. Bu foruma pek alışamadım da
Bilgisayar kursunu o kadar okudum ama sertifikam gelmedi. Spam'e falan da baktım ama...
LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ACİL
PLİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZ
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam mod arkadaşlar konuyu taşıyabilirler. Bu foruma pek alışamadım da
gelir inş sabreyle bana da anlatırmısın bende şu seltifikaya meyilleniyim sana zahmet nasıl olacak teşekkürler şimdiden
forumun katibi olmuşsun üstelik sertifika bekliyosun vesen foruma alişamadım diyosun tuncab evet yanliş yere konuyu açmışsın ayrıca merak etme gelir sertifikan...
bırde neden gulmussun o da tuhaf yanii..
Ben anladım
Hadi Borga abi açmıştıya bir konu. Ondan özenmiş
yaw bu sertıfıka oradakı oran %100 oluncamı gelıyo
OOOOMMMMEEEERRRRBen anladım
hiko91yaw bu sertıfıka oradakı oran %100 oluncamı gelıewet %100 olunca sınava giriyon başarılı olursan msn geliyor bir link tıklıyon iniyor sertifikan
pekı sınavda kı sorular test fln mı kac soru var .sure sınırlaması varmı?????
100 soru 2 saat XD
Şaka tabii..
arkadaşlar bu seltifika işine nereden başlayacağız ?
eee hadi yawf nasıl olcak bu ıs
heralde çok yoğun arkadaşlarımız :)
http://www.chip.com.t/bilgisayarkursu
Burdan başla
oke ama bu ılerleme cok yavas ya %100 olana kadar ben olurum harelde:d
Eee bilgisayar öğrenmek kolay mı :D
OOOOMMMMEEEERRRREee bilgisayar öğrenmek kolay mı :heheh biraz baktımda solıtere paıntball oyununu fln da anlatıyo
OOOOMMMMEEEERRRRBen anladım
Tunca'yı tanıdığım için ne demek istediğini anlıyom :D
ehem ehem ayıptır sölemesi finali %97 başarı oranı ile 78 sn de bitirdim...sorular baya bi basit daha zor beklerdim...ama kursu okuyupta bitirene kadr çok sıkıldım..hele internet bölümünde verilen kurs tam bir felaket..resmen sitelerin reklamları yapılmış...ayrıca bilgiler baya eski..128 ve 512 mb ram lardan örnekler veriliyo varın gerisini siz düşünün..ayrıca çok lüzumsuz bilgiler var..örneğin bi uyduruk mayın tarlası oyunundan koca sayfa çıkarmışlar...tam bi işkence gibiydi..en baştan böle bilgiler olcağını bilseydim başlamazdım açıkçası..baya ilerlediğimden dolayı yarıda da bırakamadım...ama bana bu kursun hiç bir bilgi katmadığı kesin...