baştan aşağı server kurmak ve sonunda da bunu internet sitesi ne dönüştürmek istiyorum bi şey bilmiyorum baştan aaşağı anlatabilir misiniz
server kurma
https://www.chip.com.tr/blog/shap ... yini-Yapin_608.html
Burdan bakabilirsin.
sağolasın yanlız ben yazdığım mesajları göremiyorum maile gelmese görmezdim nereye yazdığımı :D
şimdi kendini geliştirmek için iyi belki de kendi serverini kurmak ne kadar mantıklı yani büyük site yapabilirmisin ör bu chip in sitesi gibi ne kadar tercih edilir
neresi kolay tüm videoları izledim indirdim bi şey yapamdım zaten verilen download adresleride yanlış acılmıyooooooooooooooooooooooooooooo :(
iyide bu kadar kolay dediklerini yapabilseydin server uzmanları ve web ciler aç kalması gerekirdi dimi :)
Valla ben de bir ara bu konulara merak sardım baktım işin içinden çıkamıyorum teadüfen imzamdaki bilgisayar servis hizmeti firmasına ulaştım Herkonuda yardımcı oldular saolsunlar gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Kolay gelsin.
İmzada gözükmezse www.abbilgisayar.com
baymutluValla ben de bir ara bu konulara merak sardım baktım işin içinden çıkamıyorum teadüfen imzamdaki bilgisayar servis hizmeti firmasına ulaştım Herkonuda yardımcı oldular saolsunlar gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Kolay gelsin."Reklam kokan hareketler bunlar Mayk"
İmzada gözükmezse www.abbilgisayar.comAdam kurulum istiyor sen reklam yapıyorsun.
konuyu daha da uzatmanın mantığı yok bence bi şey ler öğrendim sayılır server cd si kurup ileri ileri diyon
zaten pek fazla yardım eden olmadı
Daha öncede yazmıştım olay sadece kurulumla bitmiyor PcMaker arkadaşımın dediği gibi yardım almk lazım sadece burada yazanlarla olacak iş değil. Yada bukadar basit olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Bilgisayar servisi olarak sadece bunları tanırım
baymutluDaha öncede yazmıştım olay sadece kurulumla bitmiyor PcMaker arkadaşımın dediği gibi yardım almk lazım sadece burada yazanlarla olacak iş değil. Yada bukadar basit olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Bilgisayar servisi olarak sadece bunları tanırıbaymutlu;Bazı yerler wardır ya görmüşsündür. kod veirler ekleyin çalışır diye. bi anlatın ya ekledik te nereye :S
sen ben biliyoz hadi ilk başlayan ne yapacak bakar kalır.
Tam açıklamalı vermek her zaman en sağlamı ;)
server kurmak o kadar basit oldu mu yahu :) git once bi terminal bilgisayarı topla daha sonra windows server'i kur ince ayarları yapta web kusur kalsın arkadas.