32 bit vista ultimate kullanıyorum.32 bit tr sp1 indirdim ama kuramıyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.
service pack 1
massas32 bit vista ultimate kullanıyorum.32 bit tr sp1 indirdim ama kuramıyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.denetim masasından windows update den sp1 e kadarki bazı güncellemeleri denetleyerek yükleyin en son sp1 bulundugunda bilgisayarı tekrar başlatıp indirdiğiniz dosyadan yükleyin. bendede hata vermişti bu şekilde sorunu çözdüm. Ama arkadaşın dediği gibi ne gibi hata verdiğini yazarsanız daha iyi olur
düzgün crackleyin şu windowsunuzu.. (:
massas32 bit vista ultimate kullanıyorum.32 bit tr sp1 indirdim ama kuramıyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.Simgeye çift tıkla pencere gelecek Devam de ileri>ileri yap kuruluma başladı...
Simgeye çift tıkla pencere gelecek Devam de ileri>ileri yap kuruluma başladı...
benim sorunumda burada ileri tıklıyorum 2.sinde tıklamama izin vermiyor
massasSimgeye çift tıkla pencere gelecek Devam de ileri>ileri yap kuruluma başladı...18 yaşından küçüksen izin vermeyebilir bilgisayara kayıtlı olan doğum tarihini 1989 yap...benim sorunumda burada ileri tıklıyorum 2.sinde tıklamama izin
Kardeş sen hiç soru sormayı bilmezmisin hata ne önce onu söyle...
OnnuuR18 yaşından küçüksen izin vermeyebilir bilgisayara kayıtlı olan doğum tarihini 1989 yap...abicim hata falan yok ileri tıklıyorum sonraki sayfada tıklamama izin vermiyor
Kardeş sen hiç soru sormayı bilmezmisin hata ne önce onu söyle...
massasabicim hata falan yok ileri tıklıyorum sonraki sayfada tıklamama izinYani ileri yazan yer sönük...
Hımm bi araştıralım...
arkadaşlar lütfen yardım edin
Sözleşmeyi okudum, sisteme olası zararı bilmem neyi kabul ediyorum tarzındaki kutucuğa tik işareti koymamış olduğun için buton aktif olmamış olabilir..
Ayrıca okunacak (ya da okumamız istenen) bir şey varsa sayfayı en alta kadar kaydırınca butonun aktif olduğu uygulamalar da oluyor, yeri gelmişken belirtiyim..
arkadaşım ben sp1 i yükledim 1 ay sonra sahte vista kullanıyorsun die sorun ıktı senin yerinde olsam yüklmem:D
osmankutluarkadaşım ben sp1 i yükledim 1 ay sonra sahte vista kullanıyorsun die sorun ıktı senin yerinde olsam yüklmem:O sp1 den kaynaklanmıyo Etkinleştirmemişseniz 30 gün sonra o uyarıyı veriyo...
OnnuuRO sp1 den kaynaklanmıyo Etkinleştirmemişseniz 30 gün sonra o uyarıyı veriyo...e ben o zaman ne yapmalıyım
osmankutlue ben o zaman ne yapmalıyıSatın alıcaksın...
Yada crack programları var orjinal miş gibi gösteren onlardan indir...
o dediğin programlar işe yaramadı sp1 de yaramıomuş zaten
osmankutluo dediğin programlar işe yaramadı sp1 de yaramıomuşYok sp1 in baya bi etkisi var vista üzerinde...
İşe yarayanlarıda var biraz araştır istersen...
OnnuuRYok sp1 in baya bi etkisi var vista üzerinde...arkadaşlar konuyu saptırmayalım 2 gündür cevap bekliyorum
İşe yarayanlarıda var biraz araştır istersen...
massasarkadaşlar konuyu saptırmayalım 2 gündür cevapHay Allah sen sözleşmeyi kabul etmedin galiba orda ileri seçeneği sönükken etrefe iyi bak sözleşme kabulu felan olcak onu işaretle dewam et etmiyosa bilgi ver araştıralım...