arkadaşlar benim bilgisayarımda service pack 1 yüklü ve ben service pack 2 yüklemek istedim(inndir.com) dan bilgisayara sorunsuz download edildi fakat yüklemeye başladığımda bana uyarı verdi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....
service pack 2 yükleme sorunu acillll!!!!1
Ne tür bir uyarı verdi? Uyarıda yazanı buraya da yazarsan daha kesin cevaplar verilebilir..
Tahminim Windows`un kopya olduğu için sorun çıkıyor olabilir..Uyarıda ne yazdığını bilmiyorum tabi..
evet ne tür bir uyarı geldi bu bir kopya windows kulllnıyor olabilirsin bu üç inndir.com v.s download siteleri bazen iyi olmayan ürünleri koyuyorlar(her ne kadar windows'un sitesine link vermiş olsada oraya bu da üç
arkadaşım windows updateden indirip kurarsan daha sağlıklı olur.yanlız virüs programlarını devre dışı bırakman iyi olur .bazen sorun yaratabiliyor.
xp'm orjinal önerilerinizi dikkate alacağım
arkadaşım aynı sorun bendede vardı .en sonunda sorunun biostan kaynaklandığını öğrendim biosu güncelledim sorun çözüldü.sana tavsiyem önce bios güncellemesini yapman olur ondan sonra kolaylıkla yükleyebilirsin.fakat biosunu bilen birine güncellet çünkü biraz riskli bir iş enerji kesilmesinde ana kartı yakabilirsin dikkat et kolay gelsin
benim laptop vistada mavi ekran veriyor ama xp de hiç vermedi yardımcı olurmusunuz
ceyhun_akkasbenim laptop vistada mavi ekran veriyor ama xp de hiç vermedi yardımcı2006 da acilmis bir konuyu bulup alakasiz soru sormayi nasil basardin arkadas ya?