Servis-Korsan Windows Yüklü

fthgrkn
28-07-2010, 08:59   |  #1  
fthgrkn avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
128 mesaj

Beyler servise göndercem . ancak performans için xp yükledim korsan , recovery yok

laptop şarj olmuyor win 7 deneme sürümüde yükleyemiyorum.

Ne yapmam lazım, korsan windows olduğunu görürlerse ceza falan keserlermi bir yerde duymuştum.

Atilla Sarıtaş
28-07-2010, 09:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Yok öyle birşey isterseniz Dos olarak, isterseniz korsan Windows olarak gönderin problem çıkmaz. Kim söylediysede güzel sallamış. :D

Murat Vural
28-07-2010, 11:18   |  #3  
Murat Vural avatarı
Üye
60 mesaj

yandın dostum sen 100 bin tl cezası var xD

layra41
28-07-2010, 13:17   |  #4  
Yıllanmış Üye
725 mesaj

belki vardır belki yoktur

Mehmet-
28-07-2010, 13:33   |  #5  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Servis, işletim sisteminin ve yüklü yazılımların lisanslı olup olmadığını kontrol etmez.Onların yeterince işi var zaten:)

Mustafa Can
28-07-2010, 15:11   |  #6  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

formatla sabit diskleri boş olarak yolla bide format atarlar senin için xD

zxsel
28-07-2010, 20:39   |  #7  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

dostum korsan kullanmayan varmı desem daha ıyı olur her yuz kısıden 90 korsan zaten :=)

ayrıca servıslerde korsan kullanıyor bazı servısler

vede korsan uyarısı verınrse de sıstemı guncelleyenler ıcın wınpatrol kayıt defterı programı ıle  korsan uyarısı veren exe dosyasının yıldız seklınde yerını gosterıyor program onu da durdurup sılersen bırdaha uyarıda vermez odedıklerın yurt dısında gecerlı

tr de boyle bır uygulama yok ceza gıbı  bazen mp3 ındırenlere cezalar harıc sadece korsan mp3 ındırırken program kullanmayın cunku ındıren programları takıp edıyorlar bılgınıze...

fthgrkn
28-07-2010, 22:09   |  #8  
fthgrkn avatarı
OP Yıllanmış Üye
128 mesaj

peki ben ilk kez servise göndereceğim. hp servis bilmiyorum vatan compute(aldığım yer) götüreceğim

aldığım fiş götürmek yerine sadece garant belgesi yeter mi? nasıl yağacağım

mcafee23 ayrılmıştır
28-07-2010, 23:42   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

garanti belgesi vatan bilgisayarda geçmez çünkü garanti belgesi sonradan imzalatılmış olabilir veya başka bir garanti belgesi edinilmiş olabilir
Vatan computer'da fatura garanti yerine sayılır.

Eğer bilgisayarda korsan windows olduğunu anlayacakları bariz bir belirti varsa vatan bilgisayar bu bilgisayarın işletim sistemi ile ilgili arızasına bir işlem yapmaz.Deneyin ve görün

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 28 Temmuz 2010 23:45
OSMAN BAĞÇEVAN
28-07-2010, 23:45   |  #10  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

İnternetten indirdiğiniz her oyunun , her müziğin , her programın cezası varken bu işletim sisteminin neden cezası olmasın ?Cezası var, uygulayan yok..Eğer teknik servisiniz bu cezayı uygularsa işiniz kötü olur..Son sistem oyun canavarı bir laptop parası kadar size pahalıya patlayabilir.Orjinal işletim sistemini kurabiliyorsan kur, sonra servise götür..

fthgrkn
29-07-2010, 00:09   |  #11  
fthgrkn avatarı
OP Yıllanmış Üye
128 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  
İnternetten indirdiğiniz her oyunun , her müziğin , her programın cezası varken bu işletim sisteminin neden cezası olmasın ?Cezası var, uygulayan yok..Eğer teknik servisiniz bu cezayı uygularsa işiniz kötü olur..Son sistem oyun canavarı bir laptop parası kadar size pahalıya patlayabilir.Orjinal işletim sistemini kurabiliyorsan kur, sonra servise götür..
yükleyebilsem elimdeki dvd den deneme sürümü kuracağım ancak şarz olmuyor işte

ikilemde kaldım ne yapmalıyım diye

ceza falan felan keserlerse çok kötü olur peder pcden anlamıyor para cezası gelirse ne  olacağı belli değil

götürenler varmı hp servisine bende vatan fiş de yok garanti belgesi yeter diye saklamadım ama üstünde kaşe var başkasından neden alayım?

Korsan işi kafamı allak bulak etti birşey olmaz deilmi serviste(adamların gıcıklığı tutar falan)

mcafee23 ayrılmıştır
29-07-2010, 00:12   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

korsan olduğunu söylerseniz ya da işletim sistemi lisansınız yoksa işlem yapmazlar fakat ceza kesme gibi bir durum olmaz.
Özellikle vatan bu konuda hassas bilgisayarı ürün kabulden içeri sokmazlar.

Ama korsan yükledim lisansım da var alın budur derseniz işiniz görülür