Beyler servise göndercem . ancak performans için xp yükledim korsan , recovery yok
laptop şarj olmuyor win 7 deneme sürümüde yükleyemiyorum.
Ne yapmam lazım, korsan windows olduğunu görürlerse ceza falan keserlermi bir yerde duymuştum.
Beyler servise göndercem . ancak performans için xp yükledim korsan , recovery yok
laptop şarj olmuyor win 7 deneme sürümüde yükleyemiyorum.
Ne yapmam lazım, korsan windows olduğunu görürlerse ceza falan keserlermi bir yerde duymuştum.
Yok öyle birşey isterseniz Dos olarak, isterseniz korsan Windows olarak gönderin problem çıkmaz. Kim söylediysede güzel sallamış. :D
dostum korsan kullanmayan varmı desem daha ıyı olur her yuz kısıden 90 korsan zaten :=)
ayrıca servıslerde korsan kullanıyor bazı servısler
vede korsan uyarısı verınrse de sıstemı guncelleyenler ıcın wınpatrol kayıt defterı programı ıle korsan uyarısı veren exe dosyasının yıldız seklınde yerını gosterıyor program onu da durdurup sılersen bırdaha uyarıda vermez odedıklerın yurt dısında gecerlı
tr de boyle bır uygulama yok ceza gıbı bazen mp3 ındırenlere cezalar harıc sadece korsan mp3 ındırırken program kullanmayın cunku ındıren programları takıp edıyorlar bılgınıze...
garanti belgesi vatan bilgisayarda geçmez çünkü garanti belgesi sonradan imzalatılmış olabilir veya başka bir garanti belgesi edinilmiş olabilir
Vatan computer'da fatura garanti yerine sayılır.
Eğer bilgisayarda korsan windows olduğunu anlayacakları bariz bir belirti varsa vatan bilgisayar bu bilgisayarın işletim sistemi ile ilgili arızasına bir işlem yapmaz.Deneyin ve görün
İnternetten indirdiğiniz her oyunun , her müziğin , her programın cezası varken bu işletim sisteminin neden cezası olmasın ?Cezası var, uygulayan yok..Eğer teknik servisiniz bu cezayı uygularsa işiniz kötü olur..Son sistem oyun canavarı bir laptop parası kadar size pahalıya patlayabilir.Orjinal işletim sistemini kurabiliyorsan kur, sonra servise götür..
İnternetten indirdiğiniz her oyunun , her müziğin , her programın cezası varken bu işletim sisteminin neden cezası olmasın ?Cezası var, uygulayan yok..Eğer teknik servisiniz bu cezayı uygularsa işiniz kötü olur..Son sistem oyun canavarı bir laptop parası kadar size pahalıya patlayabilir.Orjinal işletim sistemini kurabiliyorsan kur, sonra servise götür..yükleyebilsem elimdeki dvd den deneme sürümü kuracağım ancak şarz olmuyor işteikilemde kaldım ne yapmalıyım diye
ceza falan felan keserlerse çok kötü olur peder pcden anlamıyor para cezası gelirse ne olacağı belli değil
götürenler varmı hp servisine bende vatan fiş de yok garanti belgesi yeter diye saklamadım ama üstünde kaşe var başkasından neden alayım?Korsan işi kafamı allak bulak etti birşey olmaz deilmi serviste(adamların gıcıklığı tutar falan)
korsan olduğunu söylerseniz ya da işletim sistemi lisansınız yoksa işlem yapmazlar fakat ceza kesme gibi bir durum olmaz.
Özellikle vatan bu konuda hassas bilgisayarı ürün kabulden içeri sokmazlar.
Ama korsan yükledim lisansım da var alın budur derseniz işiniz görülür