arkadaşlar bu microsoft tarafından otomatik olarak yüklenmicek mi?
servis pack 3
Bilemeyiz microsoft a sormak lazım.
hayır otomatik olarak yüklenmeyecek miscrosoftun sitesinden sen yükleyebilirsin istersen tabiii
sah1nBilemeyiz microsoft a sormak lazım.
bencede
haziran ayında microsoft sıteye koycakmıs die duydum bi yerden.
normalde sp3 de zaten extradan bi özellik yokki. sadece şimdiye kadarki güncellemelerin toplu bi paketi. düzenli olarak bilgisayarını günceliyorsan zaten sp 3 'E gerek kalmıyorki.
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Windows'u tekrar yüklerken SP3'ü kursam mı kurmasam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. SP3'ün kurulumu sırasında çıkan sorunlar, doğrudan sıfır XP üzerine mi yoksa XP SP2 üzerine mi kurulmalı tartışmaları ve ayrıca benim bilgisayarımda olmayan Office programları ve .NET Framework tarzı güncellemelerini de barındıran fazladan yüklemeleriyle kafamı karıştırıyor SP3.
Sizin öneriniz nedir?
Kal-ElBilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Windows'u tekrar yüklerken SP3'ü kursam mı kurmasam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. SP3'ün kurulumu sırasında çıkan sorunlar, doğrudan sıfır XP üzerine mi yoksa XP SP2 üzerine mi kurulmalı tartışmaları ve ayrıca benim bilgisayarımda olmayan Office programları ve .NET Framework tarzı güncellemelerini de barındıran fazladan yüklemeleriyle kafamı karıştırıyor SP3.Sizin öneriniz nedir?