Ses aygıtı bulunamıyor

Help_me
02-02-2009, 18:48   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj

Merhaba arkadaşlar..

Bilgisayarıma yeni format attım tüm driverlerı dogru bir şekilde yükledim fakat ses çıkmıyor bilgisayarımdan realtek hd auto yu yükledim aygıt yöneticisinden ses aygıtlarınada baktım sorun yok ünlem işareti görmedim yanlızca Diger aygıtlar kısmında Systme kesme denetleyicisinde ünlem işareti gördüm.Media playerda müzik dosyasını açmak istedigim zaman
"Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınızda bir ses aygıtı yüklü olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir diyor .Sorun ne olabilir? yardımcı olun lütfen...

Ses kartım onboard...

Son Düzenleme: Help_me ~ 02 Şubat 2009 20:02
Help_me
02-02-2009, 19:44   |  #2  
OP Üye
88 mesaj

Off ya bilen yok mu arkadaşlar..Deli  olacam 2 saat oldu sadece bu sorun üzerine araştırma yapıyorum......

taksi şoförü
03-02-2009, 14:11   |  #3  
Yeni Üye
30 mesaj

Dostum, silip tekrar yüklemeyi dene. Benim de format attığımda öyle oluyodu. 2-3 defa silip yüklediğimde düzeliyordu ancak. Cd'de bir problem olduğunu sanmıyorum.
Onboard kartta da yoktur heralde. Olmadı internetten indirirsin driver'ı...

Help_me
03-02-2009, 14:15   |  #4  
OP Üye
88 mesaj

Şimdilik ilgilenen yok ama ben yine birşey eklemek istiyorum ...

Ses driverım belki güncel degildir diye realtek i kaldırdım kaldırdıgım esnada Realtek HD Audio driver Remove Failure! hatası çıktı küçük bir ekranda ve tamam a bastım kaldırıldı . Bu ne demek benim ingilizcem yetmiyor da:D

Help_me
03-02-2009, 14:17   |  #5  
OP Üye
88 mesaj
taksi şoförü
Dostum, silip tekrar yüklemeyi dene. Benim de format attığımda öyle oluyodu. 2-3 defa silip yüklediğimde düzeliyordu ancak. Cd'de bir problem olduğunu sanmıyorum.
Onboard kartta da yoktur heralde. Olmadı internetten indirirsin driver'ı...
Kaç defa silip tekrar yükledim ama olmuyor off offDeli

Help_me
03-02-2009, 20:54   |  #6  
OP Üye
88 mesaj

Hatayı anladım sanırım.Benim ses driver cd im güncel dosya olmadıgı için sanırım hata oluyordu ve bu mavi ekrana yol açıyordu...Herneyse arkadaşlar şimdi sizden ricam ben bu güncel driverı nasıl bulacam bilgisi olna arkadaşlar bana link verebilirmi oradan indireyim anakart modelim AsRock Dual-775 VSTA onboard ses