Ses aygıtım çalışmıyor

HPQ-User
17-09-2008, 17:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

rihas sormuş:
Arkadaşlar ben 53 yaşındabir üyenizim. Bilgisayarımda fazla olan proğramları kaldırırken, sanırım ses aygıtınıda kaldırmışım. Şimdi müzik dinleyemiyorum Sistemi geri yükledim ama sorunum hala devam ediyor. Yardımlarınızı acemi ve yaşlı birisinin anlayacağı gibi yapacağınızdan eminim. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İnt. Pent.4 CPU 3.00 GHZ, 1,0 GB RAM, NVIDIA Ge Force 6600

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Mehmet-
17-09-2008, 17:32   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Elinizde anakartın cd'si varsa takın. Ses kartı driverini yüklemeniz gerekecek. Cd'yi takınca zaten otomatik olarak cd çalışacaktır. Arayüzü nasıl gelir bilmiyorum ama karşınıza chipset, audio gibisinden tıklanabilir seçenekler gelirse ses olanı tıklayın. Artık o size nasıl görünür bilemem. Audio olarak olabilir ses kartınızın markası şeklinde görülebilir yani isim olarak şudur diyemiyorum. Eğer yapamazsanız; cd'yi takınca ekrana görüntü gelir. O sırada Print screen tuşuna basın(klavyede). Sonra painti açıp direk yapıştır komutu verin. Oraya resim gelecek. Onu farklı kaydet yapın. http://www.hizliresim.com/ bunu açın. gözat yardımıyla az önceki resmi gösterin ve tamam diyin sonra yükle diyin. yükleme bitince forum3 başlığı altındaki adresi buraya direk yapıştırın. O burada resim olarak görünecek biz de size hangi yeri tıklamanız gerektiğini yazarız. Kolay gelsin...

Ahmet_79
17-09-2008, 19:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

http://www.inndir.com/program.php?id=24352
everest proğramı ile çoklu ortam bölümünden ses kartınızın markasına bakıp bize yazarsanız size uygun ses sürücüsünü bulabiliriz saygılar.

sahir
27-09-2008, 11:28   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Harika. Ben bile becerdim. Çok teşekkür eder, selamlarımı iletirim.