arkadaslar bende ses kartı onboard ama ses anfim büyük plips müzikseti yani flopy kullanmıyorum winampım 5.35 bundan daha kaliteli ses çıkması için hangi dosyaları yüklemem lazım ha onboard derken ana kartım asus p5b 965 chipsetli yani 5+1 desteği var ama bende 5+1 yok müziksetim var yardımlarınız için şimdiden teşekürler
ses çıkışı
eger ses kartın yoksa çok iyi ses alamassın
ya birde unuttum eger müzik setinin 5+1 destegi yoksa zaten bunu yapamassın ve stero olarak dinlemekten başka çaren yok gibi gözüküyor eger saglam bir 5.1 ses almak istiyorsan ses kartı ve 5.1 sistem almalısın mesela logiteck x540 ekonomik bir seçim olur ses kartında fx cearetive derim ama biraz tuzludur seçim senin
pc den temiz yüksek ses alman için biraz paraya ihtiyacın olacaktır eger kafandaki fiyatı belirler müzik setinden vaz geçersen yardımcı olmaya çalışırız ....
şimdi benersince arkadaşımın yorumunun yarısına katılıp yarısına katılmıyorum.Katılmama nedenım zaten 5+1 ses kartın onboard, bu yuzden ses kartı almanın bır anlamı yok.
5+1ses sistemi bakımından katılıyorum.Kendıne uygun fıyatlı bır 5+1 ses sıstemı alabılırsın.Bu arada Wınamp ıcın eklentıler var.Normalde audio ses dosyaları strero olarak kaydedılır.İstesende 5+1 olarak dınleyemezsın ama eklentılerle 5 kolondanda sankı cevresel sesmış gıbı duyabılırsın.Bu tıp eklentıler sese derınlık katarak sankı cevresel sesmış gıbı çıkmasını sağlar.Ama sakın yanlış anlama bu eklentıler sesı 5+1 yapmaz sadece 5+1'i simüle eder hepsı bu.
haklısın ancak arkadaşada belirtigim gibi saglam bir sesi alması için bunu söyledim tabiki on bord da 5.1 kullanabilir ama bu sesler robotiks seslerdir yani bilmiyorum BANA KALİTE BAKIMINDAN ZAYIF GELİYOR
şimdi mesela benim pcmde YAMAHA RXV430 ANFİ BAGLI EMİN OLUN SESKARTINDAN KAT KAT YÜKSEK SES VE PERFORMANS SUNUYOR DSP RMS DTS2 SANAL DTS1 IVIR ZIVIR
YANİ ANLATMAK İSTEDİGİM GERÇEKTEN İYİ SES ALMAK İSTİYORSA DİYE BU YORUMU YAZDIM YANLIŞ BİLGİ VRMEK İÇİN DEGİL
EGER VERDİGİM BİLGİYİ YANLIŞ AKTARMIŞSAM KUSURUMA BAKMAYIN
yanlış demedım sadece bu yorumuna katılmıyorum ses kartı ıcın dedım.Haa arkadaş süper ses ıstıyorum derse o zaman senın her ıkı yorumu da onaylıyorum.Buna emın ol bu işten sen anlıyorsun arkadaşım ben sadece sana takvıye yapmak ıstedım.