ses dosyası

HPQ-User
07-03-2009, 18:46   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Yaşlı Kurt sormuş:
merhabalar iki aydır derginizi almaktayım ve sitenize yeni üye oldum beniz sorum belki sizi ,ilg,lendirmiyor olabilir ama yanıt verirseniz memnun olurum.Ben internetten indirdiğim sinema filmlerini dosya içine ses dosyasıda ekleyerek bilgisayardan izleyebiliyorum fakat bu filmleri bilgisayar ekranı yerine daha büyük olan televizyondan seyretmek istiyorum.Film ve ses dosyalarını flaş belleğe yükleyip dvd koyup televizyondan seyretmek istedim ama sadece film seyredebiliyorum ses yok.Bu film ve ses dosyalarını birleştirip dvd den televizyonda seyretmem mümkünmü mantık olarak mümkün görünüyor ama bu konuda fazla bilgim olmadığı için yapamıyorum.Lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Dell vindovsxp msaüstü

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB5; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1)

Ahmet_79
07-03-2009, 20:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

öncelikle flimlerin normalde ses dosyaları bitişik yani entegre olması gerek, diyelim ki videonun sesi yok harici bir ses dpsyası ekleyeceksiniz o zaman total video converter ile ses ve video dosyasını birleştirin.

osmanefe
07-03-2009, 21:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

Çok daha basit olarak sesleri Windows yüklendiğinde onunla beraber gelen movie maker proramı ile birleştirip dvd ise avi formatında kaydedip izleyebilirsiniz ve

beniz sorum belki sizi ,ilg,lendirmiyor olabilir ama yanıt verirseniz memnun
bizi ilgilendirmediğini yazmışsınız hayır katılmıyorum çok kırıldık insanlık öldümü :) fromumuzda forum kuralları içerisinde her şey bizim ilgi alanımızdır insanlığın ölmediği tek forum konu dışı konular içidende forumda bölümümz vardır her zaman bir çokğumuz yardım istediğiniz her konu ile ilgili bilgimizin yettiği kadarıyla yardımcı olmaya hazırım :D

Son Düzenleme: osmanefe ~ 07 Mart 2009 21:35
trinity
07-03-2009, 22:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

ekran kartından televizyon çıkışın yok mu varsa oradan tv ye bağlayabilirisn