Arkadaşlar ben dün pc'ye format attım ve attıktan sonra anakartın driver cd'sinden anakartın driverını ve ses driverını vs. kurdum. Kurma işlemini cd'nin autorun kısmından yaptım. Anakartımın modeli intel d945gnt. Autorun'da ses driverı kuruldu diyor ama hala ses çıkmıyor. Aygıt yöneticisine bakıyorum, orda da yüklü gözüküyor. Denetim masasından ses aygıtları kısmına giriyorum, orda da ses aygıtı yok diyor. Ben de driver cd'sinin içine girerek ses driverını manuel olarak yükledim ama "donanımınız bu sürücüyü desteklememektedir" diyor. Ben her format attığımda hep kendi sürücüsünü yükledim, benim anlamadığım, anakartımın kendi cd'sindeki kendi driver'ı nası oluyor da desteklemiyor anlamış değilim. Bir türlü çözümünü bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Ses driver problemi lütfen yardım..
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Son Düzenleme: chatnyurur ~ 02 Eylül 2008 12:24
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
Arkadaşım anakartınızın tüm bileşenlerini,donanımların sürücülerini kurmalısınız,donanım sürücüsü ile yükseltilmiş güncellenmiş bir donanıma eski versiyon sürücü kuramazsınız.kurmak istediğiniz sürücünün destekleyen tanımlayan bilgilerini,model serino vb bilgilere sahip olmalısınız.,tavsiyem aşağıdaki link sizin kartınızın drıverlarını bulabileceğiniz linktir.
Taze Üye
10 mesaj
benim pc ye format attım ama ses kartını yüklüyorum çalışmıyo yardım edin...
Üye
60 mesaj
yuklediğin driver kullandıgın donanımla uymadığı için olabilir. başka bir yerden kendi donanımının driverini indirmeye çalış .
Yeni Üye
28 mesaj
Başka bir driver dene ve uyumlu olsun