Arkadaşlar benim pcde vista ultimate kurulu ama format atınca hiçbir sorun yoktu, ama ses driver ve ekran kartı driverlerini güncelleyip pcme kurunca donmalar olmaya başladı bu donmalar devamlı 2-3 dk süre ile olmaya başladı. ses sürücüsünü sildim sorun ortadan kalktı ne yapacağımı bilmiyorum.şimdi pcde ses yok.. kurunca tekrar donmalar oluyor.
ses driver sorunu
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj
arkadaşım sen doğru driver ı kurduğuna eminmisin_? hayır belki yanlış driver ı kurmuşsundur die söledim..
OP Taze Üye
6 mesaj
arkadaşım ben manuel kurulum yapmadım güncelleştirmeler bitince reset yaptım baktım ses sürücüsü kurulmuş ama bu süreden sonra donmalar başladı hiçbir işlem yapamıyorum fare oynamıyor hiçbir tuş çalışmıyor.
Üye
86 mesaj
arkadaşım o zmn çakışma olabilir.. bende ekran kartını güncelleştirince biraz donma oldu ama sonra düzeldi.. ve ayrıca bendeki donmada sayılmaz.. ama sende sorun büyük.. donanımsal bi sorun olaiblir..
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
sen kendi ses driver cdsi ile kurulum yapmayı dene bence.
OP Taze Üye
6 mesaj
kendi ses sürücümü kurdum ama yarıda bi hata verdi, ve kurulum iptal oldu. ayrıca xp kurulu iken böyle bir sorun hiç olmamıştı donanımsal olsa o zamanda yapardı diye düşünüyorum.
Son Düzenleme: ramazanmalgaz20 ~ 01 Eylül 2008 17:29