Ses eklenmiş Power Point başka PC ye sessiz gidiyo

CERBEROS
02-10-2009, 16:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Arkadaşlar kolay gelsin bir çok arkadaşın açıkladığı işlem yolunu izleyerek power point sunumuna ses gömüyorum (ki bana kalırsa buna gömmek falan denmez ama teknik terimi bu sanırım). Yüklediğim ses dosyası Wav uzantılı ve masa üstünde yer alıyor. Ses dosyasını yüklediğim power point sunusuda masa üstünde saonra bunu power point slayt gösterisine çeviriyorum. Buraya kadar sorun yok. Bunu NERO ile veri CD si yarat bölümünden CD ye yazdırıyorum ancak kendi bilgisiyarım haricinde hiçbir bilgisayarda ses gelmiyor. Aramadığm forum kalmadı herkez ses dosyası gömmekten bahsediyor ama buna bir cevap yok. Konu ile ilgili bulabildiğim en uzun cevap ses dosyasını da gönder. E nasıl olacak CD yi alan programa girip tekrarmı müziği yükleyecek te sonra onu slayt gösterisine mi çevirecek. Bu bana anlamsız ve yanlış geliyor. İşte bu nedenle bunun adı ses dosyası gömmek olamaz... Konu hakkında yardımcı olan arkadaşa valla çukulata göndericem...:) Yok sinirim bozuldu denemediğim yol kalmadı yahu...:(

uGuR.uK
02-10-2009, 22:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

slaytını yine pp projesi veya normal powerpoint dosyası olarak kaydedersen o sesin çalması için müzik dosyasınında aynı isimler aynı dizinde/klasörde olması lazım. hepsi tek dosyada olsun diyorsan farklı kaydet komutu ile "PowerPoint Gösterisi" olarak kaydet, slaytı veya sunumu adındaki türleri boşver.

CERBEROS
03-10-2009, 09:51   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Teşekkürler birader. Sonunda halloldu. Ama yinede bence bunun adı müzik gömmek olmamalı..:) Bak çukulata hazır gönder de veriyim kargoya...:))