Merhaba,Yeni sistem topluyorum ses kartı olarak 2 stereo hoparlör için hangisini önerirsiniz;ancak ilerde hoparlörlerde artttırma yapabilirim.
Önerileriniz bekliyorum.
SES Kartı Önerileri:
_Neo_Merhaba,Yeni sistem topluyorum ses kartı olarak 2 stereo hoparlör için hangisini önerirsiniz;ancak ilerde hoparlörlerde artttırma yapabilirim.konu stereo ses ise gerçek manada müzik dinlemek ise creativenin oyuncak kartlarından uzak durmalısın geçenlerde büyük bir mekana ses düzeni kurdum dinleti yapılacak pcde xfi gamer vardı denemelerde pcdeki anakarttaki on board Realtek ALC889 un daha kaliteli olduğunu anladım. creativenin berbat ses kalitesi iğrenç basslarını ve iğrenç tizlerini eşitlemek çok zor oluyor, on boardu kullandığımda ise sonuç mükemmel..
Önerileriniz bekliyorum.
razorback paşa sen niye bana cevap vermiyon paşa yaw paul van dykın resimlerini konserlerini videolarını bulacağımız internet siteleri varmı yaw o kadar arıyom
titi_boss_14razorback paşa sen niye bana cevap vermiyon paşa yaw paul van dykın resimlerini konserlerini videolarını bulacağımız internet siteleri varmı yaw o kadar arıözel mesaj atsaydın ya dostum niye cevap vermiyim. forum delisi olmadığım için öyle boş zamanımda ancak o da denk gelecekki girip bişeylere cevap veriyorum. sana önerim p2p ve torrenti araştır. ben zamanında emuleden bir sürü konser dvdsi indirmiştim. forumda benim gibi PVD hastası birini görmek güzelSon Düzenleme: Razorback ~ 11 Ekim 2008 01:23
creative değilse o halde en iyi ses kartı hangisi ?
özellikle çalan müziğin mükemmel ses kalitesi olması için.
yakuza_creative değilse o halde en iyi ses kartı hangisi ?
özellikle çalan müziğin mükemmel ses kalitesi olması için.
bundan daha iyi bir kart bildiğim kadarıyla yok..
daha doğrusu kayıt önemsizse yani sadece playback için
audiotrak prodigyhd2 den daha iyi ses kartı yokSon Düzenleme: Razorback ~ 03 Kasım 2008 05:34
bu önerdiğin kart türkiyede satılıyormu vede dinledinizmi? fiyatı ne olabilir
bir zamanlar www.akalinmuzik.com.tr bunlar getirmişti ama hala var mı bilemem...
yurt dışına giden bir tanıdık varsa alabilirsiniz diye düşünüyorum:)
ben bu kartı yaklaşık 4 sene önce kullanmıştım. bir arkadaştan denemek için almıştım. nasıl üstüne yatmadım hala üzülürüm:) şöyle söyleyeyim, m-audio da kullandım başka mekanlarda başka kartların olduğu sistemler de gördüm kullandım, hani şu eski sony müzik setlerinde disco smile etkisi diye bir kavram vardır benzer şekilde bu kart bassları ve tizleri m-audio dan daha dolgun veriyor. ama creativlerdeki gibi baş ağrısı etkisinde değil. herşey sanki bilgisayar değilde çok pahalı bir sette dinliyor gibi yani bütün dengeler olması gerektiği gibi. o nedenle müzik dinleme zevkini en iyi veren RCA connectorlü kart diyebilirim. özellikle harici stereo amfileri bağlamak için üretilmiş gibi düşün. bu arada benim sistemim bu https://www.chip.com.tr/forum/PC- ... ARI_t33027_wp8.html yani kartı denediğim sistem oluyor bu (jeomania da benim eskiden forumda kullandığım nick oluyor)