sonud blaster audigy value ses kartım var. driver yüklerken kendi vista cd sinden mavi ekran geliyo 3 kez denedim 3'ünde de geldi %78 de iken...
ses kartı sorunu
Benim verdiğim komple cd halinde driver değil tüm yazılım.
Recep Baltaşsaol recep halloldu ama dediğin gibi deta old belli 5.1 alamıyorum sesi sadece sessizlikten kurtuldum..
M_Csaol recep halloldu ama dediğin gibi deta old belli 5.1 alamıyorum sesi sadece sessizlikten kurtuldum..Alman lazım. Ayarlarında hata vardır. İyice kontrol et.
sen Komple sil creative ses driverini sildikten sonra güncellemeyi tıkla orjinal creative windows 7 driveri var o daha iyi.
eski vista driverınu kurarken hata veriyo demiştim yüzde 80 lerde filan mavi ekran yeniden başlıyo..o driverları silmeden recep in driveri kurdum..ayarlardan filan 5.1 aldım ayar sorunu yoktu..sonra ekle kaldırda sb audigy veya crative yok o yüzden device manager dan uninstal yaptım sb audiigy yi bulunamayan bi parça şeklinde değildi tüm çıkarıyo disable yapınca da aynısı oluyo..restart lıyorum kendi buluyo biyerden yüklüyo güncellenmiyo da o saatten sonra..tm
üm kaldırıpta açılışta soru işaretli bi parça olarak gelmiyo yani aygıt yöneticisine..
soruyu toplayım yani creative driver ı silemiyorum tam anlamıyla..birde güncel driver larda neden volume panel olmuyo saatin yanında..
kart için fosil diyorlar da piyasada 50 lira civarı daha iyi bir kart da bulamadım . x-fi lara verecek param da yok açıkcası , bi ses kartı için 150-200 lira verilmez ya