arkadaşlar bu gün Logitech X-530 5+1 aldım Asus A8N5X anakartım var sizce nasıl bir ses kartı almalıyım
Ses Kartı Tavsiyesi
parana göre bir ses kartı almalısın.. bütçeni söyle yardımcı olalım. almayacağın şeyi yazdırma bize :)
cearative sana yeter dostum ...ama vista kullanıyorsan tanıtma sorunu yaşayabilirsin (vista kullananların ortak görüşü) ben hala xp kullandıgım için sorun yaşamamıştım
50-100TL arası bişey almak istiyorum. ayrıca vista uyumlu olmasıda gerekiyor
Vista da tek donanımsal 5,1 ve 7,1 desteği veren tek kart şuan Creative X-Fi serisidir. Bu seri dışındaki kartlarda Vista da 5,1 sesde problem yaşayan çok kişi var.
musti868Vista da tek donanımsal 5,1 ve 7,1 desteği veren tek kart şuan Creative X-Fi serisidir. Bu seri dışındaki kartlarda Vista da 5,1 sesde problem yaşayan çok kişi var.Hmm anladım söylediğin ses kartının fiyatı beni biraz kasar peki xp de kullanabileceğim güzel bir ses kartı söleyebilrimisin? bu gün almak istiyorum ses kartını
http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.browse/lSclear,true/category_id,1/option,com_virtuemart
belki bir fikir verir bu arada yeri kadiköyde
CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI
bu işimi görürmü sizce
O kart XP'de işini çok rahat görür.Ama Audiogy ses kartı bende de var vistada EAX desteğini kullanamıyorsun.Sürücü sorunları olacaktır.
arkadaşlar CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI ses kartını aldım deli bişey oldu :D
benersincehayırlı olsunsaol 62 YTL 10 taksitfiyat