Arkadaşlar ses kartı ve hoparlör almak istiyorum ikisi için bütçem 250-300 TL tavsiyeleriniz nelerdir ?
Ses Kartı+Hoparlör alıcağım
yardım eden yokmu arkadaşlar ?
arkadaşlar internet hattında sorun oluştu giremedim 1 gün ses kartı almaktan vazgeçtim onboard yeter diye düşündüm hoparlör olarak şunu düşündüm http://www.eksenbilgisayar.com/u ... px?ttype=Details#pt (Logitech Z506) sizce nasıl ?
arkadaşlar internet hattında sorun oluştu giremedim 1 gün ses kartı almaktan vazgeçtim onboard yeter diye düşündüm hoparlör olarak şunu düşündüm http://www.eksenbilgisayar.com/u ... px?ttype=Details#pt (Logitech Z506) sizce nasıl ?Bütçene göre çok iyi bir ürün, arkadaşımda var çok kaliteli ses veriyor. Karar değiştirmekle de iyi yapmışsın.
300 tl ye kadar bütçem var kargo felan çıkartırsak geriye 55 tl gibi bir rakam kalıyor anakartım(msı 970a-g46 içinde barındırdığı ses kartını bilmiyorum) eğer ondan iyi bir ses çıkışı vericek ise bir ses kartı önerirmisiniz bütçe 55 TL
300 tl ye kadar bütçem var kargo felan çıkartırsak geriye 55 tl gibi bir rakam kalıyor anakartım(msı 970a-g46 içinde barındırdığı ses kartını bilmiyorum) eğer ondan iyi bir ses çıkışı vericek ise bir ses kartı önerirmisiniz bütçe 55onboard ses kartın gayet güzel ekstra ses kartına ihtiyacın yok kesinlikle. ses sitemi de oldukça kaliteli ben de kullanıyorum aynısını tek sıkıntısı kumanda işlemlerini sağ ön hoparlör üzerinden yapmak zorunda kalıyorsun kendinden uzağa yerleştiremiyorsun sağ ön hoparlörü, sub wooferın arkasında ise bas şiddeti ayarlamak için bir çevirmeli düğme var. harici bir kumanda panosu olsaymış daha kullanışlı olurmuş.
öyle diyorsanız öyledir dostum çünki ben ses kartından anlamam :) iyi almayayım o zaman 55 tl emde cebimde kalsın :)
arkadaşlar ses sistemi bugün elime ulaştı fakat bir sorun mu yada temazsızlıktanmı bilmiyorum sistem bir 2+1 olarak çalışıyor bir 5+1 bir çözümünü bulamadım sizce neden böyle birşey oluyordur ? ayrıca kablosu uzun olan 2hoparlörün sesi bildiğimiz 20 tl lik hoparlördeki ses kadar kötü diyebilirim.