merhaba.realtek ac97 vista driverlarını yüklememe rağmen windows 7 tanımadı.bu sorunu nasıl çözebilirim?
şimdiden teşekkürler
ses kartımı tanımıyor
yardım edebilecek kimse yok mu acaba?
kk12merhaba.realtek ac97 vista driverlarını yüklememe rağmen windows 7 tanımadı.bu sorunu nasıl çözebilirim?anakartınızın modeli nedir ?
şimdiden teşekkü
setup dosyasına sag tıklayıp ustten compablty e gir en ustten windows visya yı secip en alttan "run this program as an administator" u işaretleyip denedin mi??
srs audio sandbox isimli programı yükle ses sorununu çözecektir bende de aynı problem vardı aynı şekilde çözdüm senin chipset soundmax adi1888 mi yoksa başka bir şey mi realtek kısmını değil ses çipinin tam adını soruyorum
ben yukledim driver ı ama bendede ayarlarda 4 hoparlor gorunuyor test te 4 ünede ses geliyor ama muzik açtığımda sadece 2 hoparlöre ses veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? şimdiden teşekkürler..
Realtek i zaten tanıyor.. Benimkide Gigabyte ana kart üzerinde realtek. Tanıdı ben üzerine vista driver kurdum. 4 hoparlörü gördü testlerde 4 ündende ses veriyor ama müzik çalarken yada açılıp kapanırken sadece 2 hoparlörde ses var.. ne yapmalıyım :/
Edit: Sorunu Hallettim Reset attım düzeldi xD.. JetAudio veriyor 4ünede sesi :)