Ses Kartını yok etmek

ilyaswolf
26-02-2009, 07:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

aynı büroda çalıştığım arkadaşımın müzik konusundaki saygısızlığı için onun ses kartını silecek bir yöntem varmı?

Örneğin ben müzik dinlerken birden daha yüksek sesle müzik açması.
Uyarınca senin müziklerden ne olur demesi.
Onun anlamayacağı bir yöntemle ses kartını yok etmem lazım.
Silersem anlar o yüzden siz değerli arkadaşlardan bir yöntem istiyorum.
Saygılarımla....

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 01 Mart 2009 15:02
extacy80
28-02-2009, 23:25   |  #2  
Taze Üye
16 mesaj

silmeden nasıl yok etmeyi düşünüyosun veya farklı bi yoldan yok ettiğini düşün tekrar kuramaz mı? eger kuramayacaksa ses kartının sürücüsünü kaldır;) ama tekrar kurableceğinden eminsen hiç uğraşma en fazla 10 dksını alır sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemesi...

dipnot: eger ondaki ses seninkisinden yüksek çıkıyosa kendine 5+1 al logitech ws gibi kaliteli bi sistem sonra ver coşkuyu :D:D

benersince
28-02-2009, 23:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

en fazla draverini kaldırırsın

Banned
28-02-2009, 23:55   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

En garantili yol kasadaki ses jakına tornavida sokup söyle bir aşağı-yukarı bastımaktır, jak kırılır birdahada kullanmaz. Alternatif yol aygıt yöneticisinden ses kartını sağ tıklayıp önce sürücüyü kaldırın sonrasında  donanımı kaldır deyin restart atınca donanım bulundu uyarısı çıkar yükleme, bu aygıt için birdahada uyarma seçeneği seçin, arasın dursun. Bir diğer yol biostan onboard sound device'yi diasable seçmek işe yarayabilir. Bir diğeri medeni olup ona bir kulaklık hediye edin, öküz değilse anlar, anlamazsa kökten çözüm arkadaşınızıda bilgisayarınıda pencereden aşağı atın.

uGuR.uK
01-03-2009, 20:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
khramn
...En garantili yol kasadaki ses jakına tornavida sokup söyle bir aşağı-yukarı bastımaktır, jak kırılır birdahada kullanmaz.
ben olsam bunu yapardım kimse yokken, sistemin çalışmasına hiçbir zararıda olmayacağından işle ilgili bir olumsuzlukta olmaz. ama yok biraz fazla diyorsan en anlamlı-manalı olaraktan bu güzel olur yani(süper örnek için khramn'a Alkış):
khramn
...Bir diğeri medeni olup ona bir kulaklık hediye edin, öküz değilse anlar, anlamazsa kökten çözüm arkadaşınızıda bilgisayarınıda pencereden aşağı atın.
yok buda olmadı birinci yöntemdeki tornavidayı direk  o arkadaşta dene; hemen hemen bütün seslerin kısılmasını sağlicaktır.Beğendim

ozhanyasar
21-03-2009, 00:55   |  #6  
Yeni Üye
24 mesaj

biosdan sesi iptal et.biosada şifre koy bence ;)

ziyaaa
21-03-2009, 01:20   |  #7  
Yıllanmış Üye
309 mesaj

Çak gözünün üstüne sağ göster sol vur kökten hallet  sorununu.

H@ckerCesur
21-03-2009, 22:24   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,881 mesaj

2 tane kulaklık al. Ne sen onu ne de o seni rahatsız etsin.

Barış
21-03-2009, 22:26   |  #9  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj
khramn
En garantili yol kasadaki ses jakına tornavida sokup söyle bir aşağı-yukarı bastımaktır, jak kırılır birdahada kullanmaz. Alternatif yol aygıt yöneticisinden ses kartını sağ tıklayıp önce sürücüyü kaldırın sonrasında  donanımı kaldır deyin restart atınca donanım bulundu uyarısı çıkar yükleme, bu aygıt için birdahada uyarma seçeneği seçin, arasın dursun. Bir diğer yol biostan onboard sound device'yi diasable seçmek işe yarayabilir. Bir diğeri medeni olup ona bir kulaklık hediye edin, öküz değilse anlar, anlamazsa kökten çözüm arkadaşınızıda bilgisayarınıda pencereden aşağı atın.
işte bir bilgisayarcının bakış açısı :) irfan abi olayı bitirmiş sok jaka tornavida bi aşagı bi yukarı :D tamam :)))