Ekranın Sağ alttarafındaki ses kısa yolu kayboldu bu olaydan sonra yutup benzeri video sitelerindeki video seslerini duyamıyorum.ayrıca yine bu olaydan sonra xp ile yüklü gelen ses kayıt sistemi çalışmıyor.bildiğim her yolu denedim ama olmadı bana bu konuda yardım edermisiniz.xp kullanıyorum.
ses kayıt sistemi çalışmıyor
denetim masasından ses efektleri ve ses aygıtlarına baktın mı
yada görev çubuğu-sağ tıkla-özellikler-özelleştir-varsayılanı yükle de
Birde bunu dene:Başlat/Denetim Masası/Ses ve Konuşma ve Müzik Aygıtları/Ses Efekti ve Ses Aygıtları'a tıkla açılan pencereden 'Görev Çubuğuna Ses Ayarı Simgesi Yerleştir'i işaretle işaretledikten sonra saatin yanına(System Tray)e Gelmesi Lazım.
Birde xp ile ilgili yazarsan buraya yaz::
Ses driverini tekrar yüklemek yerine windows klasörünün içerisinde driver güncellemen için bir dosyası oluyor ses kartının markasının adında bir kaçtane varsa unistall haricii bütün hepsini dene bende bi aralar buna benzerbi sorun oluyodu ama bende hiç ses gelmiyodu giriyodum windows klasörüne oraradan ses kartımın simgesi olan bütün dosyalara tıklıyodum düzeliyodu :)
Hepsini denedim olmuyor.ses problemim yok zaten normal müziklerimi açıyorum ama video sitelerindeki sesleri duyamıyorum ve diyer leride bundan sonra başladı ses kayıt vs.
Ses kartı driverleri bozulmuş olabilir. Bilgisayrım Sağ tuş Özellikler den Donanım dan Aygıt Yöneticisinden ses kartı ile gilgili alanları kontrol edip sağtuş sürücüyü güncelleştir yapmalısınız.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Birde bunu dene:Başlat/Denetim Masası/Ses ve Konuşma ve Müzik Aygıtları/Ses Efekti ve Ses Aygıtları'a tıkla açılan pencereden 'Görev Çubuğuna Ses Ayarı Simgesi Yerleştir'i işaretle işaretledikten sonra saatin yanına(System Tray)e Gelmesi Lazım.
Malesef olmuyor.hepsini denedim.sanırım format atmaktan başka çarem kalmadı nedersiniz..?
Bir çare yokmu arkadaşlar..uzman arkadaşlar
ses kartı marka ve modeli nedir?
bence format atmadan önce şunu yap ses kartının driverini sil yeniden yükle ;) kolay gelsin